OPEL ZAFIRA TOURER 1.6 turbo automata 7 fős egyterű minivan bérlés

Bérautó típusa: Opel Zafira Tourer automata
Motor kategória: 1600 ccm turbo
Automata váltó: Igen
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:              
Részletes info: 7 személyes Opel Zafira mikrobusz bérlése Budapesten. A Zafira Tourer tágas és jól felszerelt és bár nem olyan praktikus mint néhány nagyobb prémium MPV rivális, mégis nagyon kedvező árú.

 

Opel Zafira Tourer automata bérautónkról

Az Opel a legrégebbi autógyárak egyike: az 1862-ben alapított cég 1899-től foglalkozik autógyártással. A bőséges tapasztalat és a német precizitás eredményeképpen a márka közkedvelt a praktikus, megbízható autók hívei körében. Miközben egyre többen fordulnak a SUV-okhoz a divatos trendek miatt miatt, addig a hagyományos MPV-k-ben még sok lehetőség maradt. Ezek az autóink praktikusak, tágasak és nagyszerűek a legjobban vezethetőek és a működési költségeket is a minimális szinten tudjuk tartani.

Az Opel Zafira Tourer nem az utódja a korábbi Zafirának hanem annál egy nagyobb autó. Közel 30 cm-rel hosszabb nagyobb a tengelytávja és természetesen hétüléses ahogyan az összes eddigi Zafira. Ez egyébként a legerősebb dízel 165 LE-vel és automata váltóval. Ez egy nagyon kellemes utazó családi autó. Nézzük meg, hogy mit is tud!

Praktikus egyterű a családnak

A legújabb Zafira Tourer is tipikusan Opel: nem feltűnő, de esztétikus, és sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, amiért szeretni lehet. Egyterűként sokféle célra megfelelő: akár 7 személy is utazhat vele, 5 ülés használata esetén 700 literesnél is nagyobb csomagtér áll rendelkezésre, 2 fő pedig már közel 2 köbméteres raktérrel gazdálkodhat – méghozzá sík rakodófelület mellett!

További előnyös tulajdonságok

Az ülések nagyon jól személyre szabhatók, kiváló a zajszigetelés, és a váltó áttételezésének köszönhetően autópályatempónál is alacsonyan tartható a motor fordulatszáma, ezért bátran ajánljuk ezt az autót hosszú utakra. A remek futómű pontos úttartást, a turbómotor pedig kellő erőt biztosít a méretes karosszéria dinamikus mozgatásához.

Kényelmi funkciók és kiszolgáló rendszerek

Az utastér anyag- és összeszerelési minősége éppúgy hozzájárul a komfortérzethez, mint a kényelmi extrák (pl. ülésfűtés), a biztonsági felszereltsége pedig különösen megnyugtató: a LED-es fényszórórendszernek különösen kanyarban és csökkent látási körülmények között mutatkoznak meg az előnyei, szükség esetén pedig az OnStar távfelügyeleti rendszer lehet segítségére (amely balesetkor automatikus vészhelyzeti hívást kezdeményez, de Ön műszaki probléma esetén is kérhet rajta keresztül segítséget – magyarul is!)

Hívjon minket bizalommal, hogy közösen megtaláljuk az Ön számára leginkább megfelelő átvételi helyet, időpontot, és bérleti konstrukciót!

Online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.