Repülőtéri autóbérlés sofőrrel, kiszállítással

Budapest Liszt Ferenc repülőtéri autóbérlés

Reptéri autókölcsönzés és rezerváció egyszerűen!

A hosszú és fárasztó utazás után bosszantó minden alkalommal kivárni a reptéren kígyózó sort az autókölcsönzés során?

Itt a remek alkalom, hogy egyszerűen és sorban állás nélkül jusson a megfelelő járműhöz!
Online foglaláskor leadott repülő járatszámával, érkezés időpontjával és kontakt telefonszámával, elérhetőségével lehetőséget nyújtunk arra, hogy kollégánk már a reptéren várja Önt a bérelni kívánt autóval, így leszállás után azonnal a foglalt járművel tudja folytatni az utazását.

 

A bérautó foglalása, felvétele és leadása a repülőtéren

A bérautó felvétele a reptéren:

A United Autókölcsönző kollégája az Ön nevére szóló várótáblával várja majd Önt a Budapest Airport halljában, érkezési várótermében, rögtön az automata fotocellás ajtó előtt, ahogy kilép a poggyászfelvételről.

Ahogy kilép a poggyászfelvételről az ajtó előtt a kordonnál az Ön saját nevére szóló várótáblát tartó kollégánkhoz kell fáradjon, aki várócsarnokban a fotocellás üvegajtó előtt várakozik és fogadja Önt.

A bemutatkozás után kollégánk segít Önnek a poggyászaival eljutni a bérautóhoz, ahol meg tudja tekinteni a kiszállított kölcsönautót.

Az autó bérleti szerződés megkötése:

A formanyomtatványok kitöltéséhez kérjük ügyfeleinket bemutatni a bérléshez szükséges okmányokat:

  • Személyi igazolvány / útlevél
  • Jogosítvány / Nemzetközi jogosítvány
  • Visa vagy mastercard hitelkártya (saját tulajdon névre szóló dombornyomott bankkártya, debitkártya)

A letéti díj (100.000 HUF - 300.000 HUF vagyis a bérautó kategóriának megfelelő összegű depozit) dombornyomásos Visa vagy MasterCard hitelkártyán kerül ideiglenesen zárolásra a bérlet időtartamára. Amennyiben electron vagy AMEX típusú kártyával rendelkezik kollégánk ingyenesen beszállítja Önt belvárosi főirodánkba, ahol elektronikus kártyaterminálon tudjuk majd a kauciót blokkolni.

Az adatok felvétele, a bérleti szerződés megkötése és az autó átvétele lehetőség szerint gyorsan történik körülbelül mindössze csak 15-20 percet vesz igénybe. Ezalatt az idő alatt az angolul is kiválóan beszélő, szakmailag is jól képzett ügyintézőnk tájékoztatja Önt az Általános Szerződési Feltételekről és válaszol ügyfelünk további kérdéseire.

A gépjármű kiadásakor megbeszéljük az elutazás pontos időpontját, hogy hány óráig kell majd a gépkocsit visszahoznia irodánkba vagy a repülőtéri parkolóba, kiemelt figyelmet fordítva az autó leadás pontos helyének meghatározására, a számla kiállítására, a bérleti díj rendezésére és a reptéri transzfer időpontjának egyeztetésére.

A United Autókölcsönző kollégái többéves ügyfélkezelési gyakorlattal rendelkeznek, rugalmas és gyors problémamegoldó készséggel állnak minden időben kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Szükség esetén, az Önt kiszolgáló munkatársunk útbaigazítja vagy még további segítséget is biztosít úticélja leggyorsabb elérésében.

A kölcsönautó állapotának ellenőrzése:

A bérleti szerződés és a kiegészítő dokumentumok aláírása után a bérautó ügyintéző átadja a rezervált autót.

Tételesen megmutatja Önnek a műszaki tudnivalókat, kiegészítő felszereléseket és az együttes ellenőrzés mellett felhívja a sofőr figyelmét az autó egyedi jellemzőire, bemutatja a gépkocsi kezelőszerveinek technikai működését.

Ezután közösen kívülről is átnézik az autót, majd a gépjármű állapotlapon feljelöljük a bérautón lévő esetleges sérüléseket és az üzemanyag tank állást.

A gépkocsit lehetőleg ugyanolyan tisztán és üzemanyag szinttel kérjük majd vissza a leadáskor mint az autó felvételekor.

Ön, mint autóbérlő ügyfelünk átveszi a kölcsönautó szerződés másodpéldányát, a bérautó okmányait és indítókulcsát, illetve a külön kérésre előre megrendelt extra felszereléseket (például GPS, gyermekülés, hólánc, mobiltelefon stb.).

Az autó reptéri leadása:

Az autó bérleti kontraktus lejártakor ügyfelünk az előre egyeztetett, a szerződésen is feltüntetett időpontban megérkezik az irodánkba vagy a reptéri parkolóba a bérbe adott személygépjármű visszaadása végett. Amennyiben Ön előre kérte, hogy az autó leadása megadott budapesti vagy vidéki címen történjék, úgy ügyintézőnk fog megjelenni Önnél a megbeszélt időpontban. Az autó visszavételekor úgy mint a kiadásakor is közösen, tételesen leellenőrizzük a jármű műszaki és esztétikai állapotát, kiemelt figyelemmel az időközben történt esetleges sérülésekre is.

Új sérülés esetében a gépjármű műszaki állapotlapján regisztráljuk a káreseményt, melynek további rendezését közös egyeztetés mellett a visszavételkor intézzük. Úgyszintén ellenőrizzük az autó iratainak, tartozékainak hiánytalan meglétét, üzemanyag tank kiadási szintre történő feltöltöttségét és a külön biztosított extra tartozékokat is.

A visszavételkor kollégánk az esetleges, az átadási állapottól való eltérést rögzíti majd lezárja bérleti szerződést. Amennyiben a bérautó hiánytalanul, sérülés és késedelem nélkül visszakerül feloldjuk az elő-engedélyeztetett depozitot. A bérleti szerződés lezárása után felkísérjük Önt a repülőtér megfelelő terminálja indulási váróterméhez, majd jó utat kívánunk!

A repülőtéri "pick up" autókölcsönzési szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy 24 órában, ügyfeleink kényelmét szolgálva a landolástól a felszállásig illetve háztól-házig teljeskörű és első osztályú kiszolgálást nyújtsunk verhetetlen áron.

 

Autóbérlés sofőrrel, bérsofőr-szolgáltatásunk Budapesten

Nincs is kényelmetlenebb annál, mint tárgyalásra sietve a dugóban állni és feszülten, bosszúsan megérkezni a fontos megbeszélésre. Szeretne probléma mentesen és pontosan érkezni a konferenciára? Foglaljon bérautót üzleti útjaira, megbízható tapasztalt sofőrrel! Elegancia, kényelem, és zökkenőmentes, kiegyensúlyozott megérkezés.

Az idő pénz! Nincs ideje, vagy türelme megvárni, amíg a szervízben végeznek az autójával?
Keresse fel irodánkat és mi megoldjuk a problémáját!

Egyeztetés után felvesszük autóját a megadott helyen és időpontban, majd a szerviz végeztével, visszaszállítjuk Önnek! Ilyen esetekre igény szerint cserautó és sofőrsegély szolgáltatást is tudunk biztosítani ügyfeleinknek. Oldja meg egyszerűen a csere jármű problémáját! Kérésére bármelyik szervizbe kiszállítjuk az autót Önnek amivel szinte azonnal folytathatja is útját. Egyszerűen megoldható az is, hogy iránytaxi szolgálatunk az autószervizből elviszi Önt a kívánt címre.

Mindezt kedvező és egyedi, nem taxi tarifákon! Gyors ajánlatkéréssel telefonon állunk rendelkezésére ügyfeleinknek.

Céges rendezvényre készül, de nincs aki a sofőr szerepét betöltse? Keresse fel a United Autókölcsönzőt, és igényeljen sofőrszolgáltatást, hogy az egész társaság nyugodt szívvel, jól érezhesse magát! Béreljen személyautót, kisbuszt hogy mindenki kényelmesen és biztonságosan hazajusson. Kollégáink megbízható, tapasztalt, rutinos sofőrök, akik bármikor állnak rendelkezésére budapesti vagy belföldi megbízásra, de külföldi hosszú utazás alkalmával is!

 

Sofőrszolgálat eseményekhez, rendezvényekre

Elegáns partyra készül? Keresse fel a United Autókölcsönzőt és válasszon egyedi autó, hogy ünnepélyesen érkezzen az eseményre!

Színházba, koncertre vagy fogadásra van jegyfoglalása és nem szeretne taxira vadászni a rendezvény utáni várakozó tömegben?

Egyszerűen egyeztesse le előre irodánkkal a helyszínt és időpontot és sofőrünk csak Önt fogja várni a megbeszélt címen, külön és magas várakozási percdíj nélkül! Rugalmas, ügyfélcentrikus és szolgálatkész csapatunk a legjobb bérleti díj konstrukciót és professzionális kiszolgálást fogja ajánlani Önnek a különleges találkozóira való eljutásban.

 

Privát sofőr utazáshoz, aktív kikapcsolódáshoz

Közös síelés a családdal vagy barátokkal és rengeteg felszereléssel? Hogy ne fáradtan induljon már a kezdő pályás bemelegítő csúszáson, béreljen autót sofőrszolgáltatással.

Személyautó, 7 személyes vagy 8-9 fős kisbusz autóink non-stop állnak rendelkezésére angolul is jól beszélő sofőrökkel. Igény szerint tetőboksz és hólánc is bérelhető!

Utazzon kényelmesen, felszabadultan, stresszmentesen és élvezze gondtalanul az aktív kikapcsolódást!

 

Autóbérlés rezerváció és információ

United Car Rental Hungary
1st Rent Autókölcsönző Kft.

Hotline 0-24 telefon: +36 30 996 2300
Központi telefon: +36 1 283 8683
Fax-szám: +36 1 209 0604

Internet cím: www.rentauto.hu
E-mail cím: info@rentauto.hu

Főiroda címe: Lurdy Ház Üzletközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Földszint 63. számú üzlet (a Telenor utcájában, a Líra Könyvesházzal szemben)

Személygépjármű,- és minibusz bérlés specialista, budapesti és repülőtéri autókölcsönzés, nonstop rent a car

A Toyota CH-R egy innovatív egyediségű dizájnautó tele a lehető legmodernebb 21. sz.-i megoldásokkal, technológiával, amelyek valaha személyautóba kerültek. Hibrid hajtású divatos crossover autónk automata váltóval bérelhető Budapesten. Nagy élmény lesz kipróbálni!

33 € / NAP-tól

699 € / HÓNAP-tól

A Suzuki Vitara 4WD 1.4 turbo szabadidőautó a céltudatos és modern sofőrök igazi útitársa. Barátkozz meg akár egy hosszú- hétvégi bérlésre a több funkciós cross-over városi terepjárónkkal, amely össz-kerék meghajtásával a nehéz terepviszonyokat és időjárási körülményeket is könnyedén veszi. 

33 € / NAP-tól

729 € / HÓNAP-tól

A jövő megérkezett! A Tesla Model 3 a világ leginnovatívabb, piacvezető elektromos autója már a Rentauto flottájából is bérelhető! Csúcstechnológiájával szórakoztató vezetési élmény nyújt, hihetetlen gyorsaságával felülmúlja minden riválisa hatótávolságát.

1290 € / HÓNAP-tól

A Volkswagen Sharan tdi stílusos automata, kombi MPV minivan. A VW Touran komoly nagytestvére hatalmas méretű, teljes értékű családi 7 fős kisbusz, amelyben az egész család kényelmesen utazhat nyaralni. Az oldalsó tolóajtók, a bőségesebb raktér extra komfortot biztosítanak. 

39 € / NAP-tól

799 € / HÓNAP-tól

Bérelje ki a legújabb 2019-es Skoda Octavia combi tdi autónkat. Az Octavia estate kombi modellje nemcsak egy közkedvelt középvezetői cégautó, hanem hatalmas csomagtere révén ideális választás lehet sok bőrönddel és csomaggal utazóknak, családoknak egyaránt.

39 € / NAP-tól

799 €  / HÓNAP-tól

9 személyes Mercedes-Benz Vito kisbuszunk napi, havi  és tartósbérleti árakon azonnal bérelhető! A 2018-as, igényes 8+1 fős fekete-króm-metál luxus mikrobusz kényelmes választás társaságoknak síelni, családoknak külföldi utakra is, cégeknek prezentálni sofőrrel, akár már 20.000 HUF/nap-tól.

59 € / NAP-tól

1299 € / HÓNAP-tól

 

SKODA SUPERB Próbálja ki a legújabb SuperB szedán modellt, hogy Önt is lenyűgözze tudásával ez a királyi belső térrel rendelkező automata váltós turbódízeles vagy plug-in hibrid limuzin. Utazzon business class osztályon! 

37 €  / NAP-tól

819 €  / HÓNAP-tól

A VW Arteon Coupé prémium kategóriás autónk egy kivételes jármű, amely ötvözi a sportos eleganciát és a prémium minőséget az innovatív és modern formatervezéssel. Egyedülálló komfort élmény magas szintű technológiával párosul.

99 € / NAP-tól

1.799 € / HÓNAP-tól

Felső kategóriás hibrid Mercedes E 200 4MATIC EQ Boost 9G-TRONIC szedán autó igényeseknek! Klasszikus német luxusautónkat vállalat vezetők, diplomáciai testületek, reprezentációs célok mellett alkalmakra, sofőrrel esküvőkre, rendezvényekre ajánljuk.

69 € / NAP-tól

1290 € / HÓNAP-tól

Kis-kompakt méretű, olcsó díjszabású városi crossover autó bérbeadás Budapesten a Lurdy Ház Bevásárlóközpontban. Béreljen légkondicionált crossover kölcsönautót, amivel mindig öröm a vezetés!

26 € / NAP-tól

569 € / HÓNAP-tól