Olcsó, kis kategóriás alsó-közép bérautók

Budapesti autókölcsönzés olcsón, gyorsan és rugalmas feltételek mellett. Kiváló minőségű, folyamatosan szervizelt, kis kategóriájú személyautókat adunk bérbe Önnek verhetetlen árakon. Az autóbérlés bérleti időtartama nálunk teljesen rugalmas, hiszen Ön dönti el, hogy rövidebb napi, vagy hosszabb havi, féléves vagy éves távon tervezi a bérautó kölcsönzését.

Mindemellett autóinkat korlátlanul használhatja Magyarország egész területén, igény szerint külföldön is, hiszen autóbérlő cégünk teljes körű biztosítás mellett már a legtöbb országba kiengedi gépjárműveit.

 

Gazdaságos, kis fogyasztású kölcsönautók

 

Opel-Corsa-exterior
Bármilyen típusú, alap kategóriájú gépkocsi használatára is essen a választása -mint például a legutóbbi Opel Corsa 5-ös, Toyota Corolla, Fiat Punto, Suzuki Swift vagy akár a legújabb légkondicionált Chevrolet Aveo-, biztosan számíthat arra, hogy az Ön döntésének megfelelően a legkedvezőbb ár-érték arányú ajánlatot készítjük majd el az autó bérléséhez.

Bemutatkozik a legújabb Renault Clio bérautó

 

Renault-Clio-city-car-rental-budapest
Miután a megfelelő döntést meghozta, a bérleti szerződés megkötése után a United Car Rental jó állapotú, fiatal életkorú és rendszeresen karbantartott bérautója áll majd rendelkezésére, hogy megbízható útitársa legyen minden nap. Legfrissebb ajánlataink között megismerkedhet a Renault kis kategóriájú Clio típusával is, amely csendes üzemelésével, fordulékonyságával, kis fogysztásával és kiemelkedően kényelmes üléseivel idén is az egyik kedvence lett ügyfeleinknek.
Természetesen amennyiben a bérautó az autókölcsönzés időtartama alatt a bérlő önhibáján kívül üzemképtelenné válna, a lehető leghamarabb ingyenesen a helyszínre szállítunk Önnek egy csereautót.
Tovább információ a Renault Clio bérautóról itt

Hibrid autó és elektromos járművek

 

Toyota-Yaris-Hybrid

 

Használja ki az elektromotor fékezési energiáját és spóroljon üzemanyagot az utazásai során!
Vezessen előrelátóan és defenzíven, hogy az egyenletes utazási sebesség mellett minél több felesleges mozgási energia tárolódhasson az akkumulátorban, hogy az könnyedén felhasználhatóvá váljon, amikor a budapesti körúton araszolgat a forgalmi dugóban. Így nincs szükség az akkumulátor külön feltöltésére sem, illetve az üzemanyag fogyasztása is rendkívül alacsony marad majd.

Fapados autóbérlés - egyedi áron teljeskörű bérautó szolgáltatással

Igény szerint a kiválasztott kis kategóriájú kölcsönautót a 3 nap feletti autóbérlés esetén Budapest teljes területén házhoz, vagy a Budapest Reptérre díjmentesen kiszállítjuk.
A legjobb, hirdetésünkben szereplő napi ajánlatunk a legegyszerűbb, alap autóinkra vonatkozik, min. 25 nap vagy azt meghaladó igénybevétel esetén, a főszezoni időszakokat leszámítva kizárólag belföldi használatra.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és bármikor teljes körű, mégis olcsó bérautó szolgáltatásra volna szüksége, akkor keressen minket bizalommal kontakt,- illetve nonstop elérhetőségeinken.
Kis kategóriájú légkondicionált bérautóink díjszabása:
Mini,- és kis kategória A.
Chevy Spark, Toyota Aygo, Citroen C1, Ford Ka
B.
Opel Corsa, Honda Jazz, Toyota Yaris, Ford Fusion, Renault Clio, Suzuki SX4
1-2 Nap 6 900 HUF 7 500 HUF
3-7 Nap 6 500 HUF 6 900 HUF
7-14 Nap 5 900 HUF 6 500 HUF
14-21 Nap 5 500 HUF 6 200 HUF
21- Nap 4 900 HUF 5 900 HUF
Havi 109 000 HUF 139 000 HUF
Az United Autókölcsönző már több mint 20 éve folyamatosan várja visszatérő és új ügyfelei érdeklődését, megrendelését, hiszen mi minden igény kiszolgálásában készséggel állunk vendégeink rendelkezésére.

 

Autóbérlés rezerváció és információ

United Car Rental Hungary
1st Rent Autókölcsönző Kft.

Hotline 0-24 telefon: +36 30 996 2300
Központi telefon: +36 1 283 8683
Fax-szám: +36 1 209 0604

Internet cím: www.rentauto.hu
E-mail cím: info@rentauto.hu

Főiroda címe: Lurdy Ház Üzletközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Földszint 63. számú üzlet (a Telenor utcájában, a Líra Könyvesházzal szemben)

Személygépjármű,- és minibusz bérlés specialista, budapesti és repülőtéri autókölcsönzés, nonstop rent a car

Kis fogyasztású, divatos és magával ragadó városi autó. Az Opel Corsa egyéni és kisebb családos utazásokhoz is aján-lott. A tágas nagy csomagtartó, a modern technológiai megol-dások és az ergonomikus utastér mellett fejlett utas-biztonsági rendszer jellemzi.

22 € / NAP-tól

469 €  / HÓNAP-tól

A Toyota Yaris hibrid bérautó bármerre vezessen csendben teszi igazán élvezetessé útját. Óriási csomagtere meggyőző, az öntöltő hibrid változatban automata váltós! Vegyes módú csúcstechnológiás hajtásának köszönhetően bérlőinknek is környezettudatos barátja lesz.

25 € / NAP-tól

499 € / HÓNAP-tól

A Ford Fiesta egyértelműen az egyik legjobb bérautó választás hihetetlen, hogy mennyi sok extra fért el a kisautóban! Csak hogy néhányat megemlítsünk: kényelmes ülések, erős motor, zseniális elrendezésű belső tér, nagyon stabil, puha futómű és a tökéletes kezelőszervek.

25 € / NAP-tól

499 € / HÓNAP-tól

Mini méretű, 3 ajtós fapados mikro autóink, ideálisak 2-4 fő részére elsősorban városi használatra vagy kis távolságokra vidékre.

19 € / NAP-tól

369 € / HÓNAP-tól

Alap kategóriás, kisméretű légkondícionált, olcsó autók. Kényelmes, jobban felszerelt, kedvező árú, gazdaságos fogyasztású benzines kisautók, rövid utakra.

21 € / NAP-tól

439 €  / HÓNAP-tól

Pár éves újszerű vagy újabb 5 ajtós légkondícionált személy-autók, magas kényelmi és műszaki felszereltséggel. Modern, divatos megjelenésű, takarékos benzines, dízel és hibrid alsó-közepes kategória.

25 € / NAP-tól

499 € / HÓNAP-tól

Automata váltós legkisebb, legkedvezőbb díjszabású, mini méretű, légkondival szerelt autóink bérelhetőek akár már

25 € / NAP-tól

499 € / HÓNAP-tól

Legkedveltebb és legújabb trendi, prémium minőségű bérautóink. Magas felszereltségű 5 személyes típusok. Napi,- és hosszútávú konstrukciók mellett kölcsönözhetőek.

27 € / NAP-tól

559 € / HÓNAP-tól