Tartósbérlet havi és éves hosszútávú bérlés

Hosszútávú autóbérlés, céges autó tartós bérlet

Tartós bérleti konstrukciók magánszemélyek és cégek részére.

Autót bérelni sokkal olcsóbb!

Az autókölcsönzés gazdaságosabb és sokkal költséghatékonyabb megoldás volna mint autót vásárolni?! A válasz lehet meglepő, de IGEN! Financiális szempontból mindig a legköltséghatékonyabb megoldás a havi vagy éves szintű tartósbérleti konstrukció.

Autókölcsönző irodánk több mint 20 év alatt összegyűjtött autóbérlési gyakorlatának háttérével biztosan kijelenthetjük, hogy autót bérelni valóban sokkal gazdaságosabb és kényelmesebb megoldás gazdasági társaságok és magánszemélyek esetében egyaránt.

 

A hosszú időintervallumú szerződés lényege:

 • az autó kibérléshez Önnek semmilyen hitel felvételére nincs szüksége
 • a bérleti kölcsönszerződés megkötésekor a kiválasztott gépjármű jelentős
  kezdő részlet befizetése nélkül és azonnali használatra igénybe vehető.
 • a bérleti díj Áfa tartama visszaigényelhető és a bérleti díj egyéb költségekkel elszámolható
 • a gépjármű teljes üzemeltetését flottakezelő részlegünk irányítja, így anyagilag is tehermentesítjük bérlőinket a külön garázsmesteri pozíció fenntartása alól.
 • egyéni megállapodás megkötése esetén folyamatosan frissítjük a gépjármű flottát
 • kiszámítható és fix havi költségekkel dolgozunk.

 

Minden, amit a céges autók kölcsönzésének előnyeiről egy vállalatnak érdemes figyelembe vennie:

A tartós bérleti konstrukció lényegesen több előnnyel jár az autó lízinghez képest:

 • Minden a járművel kapcsolatos adminisztrációt, ügyintézést, szervizelést átvállalunk cége helyett.
 • Nem a saját tulajdonú autója amortizálódik ezáltal veszteséget és további felesleges utánjárást okozva Önnek.
 • A kiadásai rögtön elszámolhatóak az autóbérlés áfáját havonta vissza tudja igényelni.

 

Havi és éves tartósbérlet, céges bérautó hosszútávú kölcsönzés

Budapesti autókölcsönző cégünk Opel, Ford, Citroen, Dodge, Toyota és további modellek teljes kínálatát tudja Önnek rezerválni hagyományos tartós bérleti formában, kiemelten kedvező árakon.

Költséghatékony megoldásokat keres céges autóflottájával kapcsolatban? Takarékoskodni szeretne a rezsi kiadásain? A megoldást a közkedvelt hosszútávú autóbérlés nyújthatja cégének.

Minimalizálja vállalatának kiadásait akár a negyedére a United Fleet Rental flottakezelő megoldásaival!

Magánszemélyek és gazdasági szervezetek esetében is a költségek jelentős részét a saját tulajdonú autók működtetése jelenti.

A fennálló kedvezőtlen gazdasági állapotok és a bizonytalan európai autós-piaci időszakban - amikor is a magyar cégek még mindig a népszerűbb dízeles autókat keresik leginkább addig Európa számos nagyvárosában már jelentős korlátozásokat és tiltásokat vezetnek be a dízel-üzemű autók közlekedésére - lehet nem is kifizetődő már az autóvásárlás, lényegesen jobban megtérülő projektnek tűnik hosszútávon az személyautó tartósbérlési alternatívája.

Ez a típusú bérleti konstrukció egyáltalán nem igényel semmilyen szintű befektetést, így a vásárlásra szánt pénzösszeget egy az egyben vállalkozása javára tudja fordítani lényegesen jövedelmezőbb kamatozással és magasabb hozammal.

 

Operatív lízinges bérleti konstrukció

Egy vállalatnak az operatív lízinges bérleti konstrukció választása esetén már nem kell külön járulékos költségekkel számolni, mert kölcsönbe vett gépkocsi hibátlan működtetéséért a bérbeadó lízing cég vállalja át Öntől a mindennapi üzemeltetés feladatait. Közkedvelt formája ez a hosszútávú bérlésnek mert így nincs szükség nagy összegű pénzbefektetésre, nem kerül külön időbe az utánjárás és ha bármilyen probléma merülne fel úgy a bérbeadó flottakezelő rögtön intézi a szervizelést, további fáradtságtól megkímélve Önt és munkatársait.

Ez a tartósbérleti forma a lényegesen kedvezőbb havi,- és éves időtartam miatt lényegesen kifizetődőbb pénzügyi megoldás lehet mint egy saját tulajdonban lévő autó, hiszen ebben az esetben a céges gépjárművét nem kell megvennie, amihez jelentős pénzösszeget kell lekötnie vagy magas kamat mellett még hitelképesnek is kell lennie. Ugyanakkor egy vállalat saját üzemeltetésében lévő cégautójának amortizációja és a szokásos váratlan költségek, mint pl. egy lerobbanás, a gyakori típus-meghibásodás, töréskárok, szervizelés miatti időkiesés költségei igencsak nehezen átláthatóak és a befektetett teljes összeg szempontjából egyáltalán nem kiszámíthatóak.

A United Autókölcsönző Járműflotta szolgáltatása Budapesten és egész Magyarország területén lehetőséget biztosít a cégvezetőknek abban, hogy pontosan előre tervezhesse az autóra fordított havi kiadásait kiküszöbölve minden váratlan költséget. A számtalan tényező mellett azt is figyelembe kell venni, hogy szállítási,- és várakozási idő nélkül rögtön egy Önnek is megfelelő felszereltségű autóba szállhat be.

Emellett fontos lehet az is, hogy az ügyintézéshez nem von el külön kollégát sem az érdemi munkától, gyorsan tudja intézni a felmerülő és időszakos karbantartásokat (kötelező szervizek, téli-nyári gumicsere, autógumik tárolása, biztosítási,- és kár ügyintézés illetve bármely előforduló javítások stb.).

A United Autóbérlő,- és Autópark Kezelő Szolgálat cége számára rengeteg időt, pénzt és napi szintű energiát tud megspórolni a céges autókkal járó ügymenetre specializálódva, mindezt megfizethető és egyedileg kalkulált árszabás mellett.

 

Autóbérlés rezerváció és információ

United Car Rental Hungary
1st Rent Autókölcsönző Kft.

Hotline 0-24 telefon: +36 30 996 2300
Központi telefon: +36 1 283 8683
Fax-szám: +36 1 209 0604

Internet cím: www.rentauto.hu
E-mail cím: info@rentauto.hu

Főiroda címe: Lurdy Ház Üzletközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Földszint 63. számú üzlet (a Telenor utcájában, a Líra Könyvesházzal szemben)

Személygépjármű,- és minibusz bérlés specialista, budapesti és repülőtéri autókölcsönzés, nonstop rent a car

A Toyota CH-R egy innovatív egyediségű dizájnautó tele a lehető legmodernebb 21. sz.-i megoldásokkal, technológiával, amelyek valaha személyautóba kerültek. Hibrid hajtású divatos crossover autónk automata váltóval bérelhető Budapesten. Nagy élmény lesz kipróbálni!

33 € / NAP-tól

699 € / HÓNAP-tól

A Suzuki Vitara 4WD 1.4 turbo szabadidőautó a céltudatos és modern sofőrök igazi útitársa. Barátkozz meg akár egy hosszú- hétvégi bérlésre a több funkciós cross-over városi terepjárónkkal, amely össz-kerék meghajtásával a nehéz terepviszonyokat és időjárási körülményeket is könnyedén veszi. 

33 € / NAP-tól

729 € / HÓNAP-tól

A jövő megérkezett! A Tesla Model 3 a világ leginnovatívabb, piacvezető elektromos autója már a Rentauto flottájából is bérelhető! Csúcstechnológiájával szórakoztató vezetési élmény nyújt, hihetetlen gyorsaságával felülmúlja minden riválisa hatótávolságát.

1290 € / HÓNAP-tól

A Volkswagen Sharan tdi stílusos automata, kombi MPV minivan. A VW Touran komoly nagytestvére hatalmas méretű, teljes értékű családi 7 fős kisbusz, amelyben az egész család kényelmesen utazhat nyaralni. Az oldalsó tolóajtók, a bőségesebb raktér extra komfortot biztosítanak. 

39 € / NAP-tól

799 € / HÓNAP-tól

Bérelje ki a legújabb 2019-es Skoda Octavia combi tdi autónkat. Az Octavia estate kombi modellje nemcsak egy közkedvelt középvezetői cégautó, hanem hatalmas csomagtere révén ideális választás lehet sok bőrönddel és csomaggal utazóknak, családoknak egyaránt.

39 € / NAP-tól

799 €  / HÓNAP-tól

A VW Golf 7-es bluemotion bérautóban megismerheti a kompakt kategória csúcsát. Népszerűségét az erős dízeles turbómotornak, a prémium utastérnek, az ötcsillagos töréstesztnek és a csúcsmodern sofőrsegítő rendszernek is köszönheti.

29 € / NAP-tól

599 € / HÓNAP-tól

Bemutatjuk a legújabb 2019-es Toyota Corolla TS automata hibrid kombi bérautónkat. A Toyota Touring Sports kombija dinamikus és energiatudatos, elektromos-benzines motorja kiváló menetteljesítmény mellett hangtalanul siklik az utakon.

33 € / NAP-tól

699 €  / HÓNAP-tól

Kíváncsi egy új kalandra? Fedezze fel az új MokkaX-et! Kiváló felszereltségű városi szabadidő autónk divatos formájával és terepjárós megjelenésével eddig Xtrán elnyerte minden bérlőnk elégedettségét! Próbálja ki az új Opel MokkaX-et külföldre vagy belföldre a Rentauto-nál!

26 € / NAP-tól

569 € / HÓNAP-tól

Béreljen ki egy igazi nagy-medvét! A Skoda Kodiaq-ban mindenki megtalálja a számítá-sát. Hatalmas szabadidőautó, amely megfelelő lehet diplo-matáknak, üzletembereknek, sokgyerekes családok-nak egyaránt. Automata, 7 üléses változatban is bérelhető már!

55 € / NAP-tól

1199 € / HÓNAP-tól

A Toyota Corolla Touring Sports automata hibrid kombi kölcsönautónk lendületet visz a vezetésbe. A japán autógyártók a vagány futurisztikus formát olyan csúcstechnológiás felszereltséggel ötvözték, mint az adaptív tempomat, elalvás- és sávelhagyás figyelő rendszer

9 személyes Mercedes-Benz Vito kisbuszunk napi, havi  és tartósbérleti árakon azonnal bérelhető! A 2018-as, igényes 8+1 fős fekete-króm-metál luxus mikrobusz kényelmes választás társaságoknak síelni, családoknak külföldi utakra is, cégeknek prezentálni sofőrrel, akár már 20.000 HUF/nap-tól.

59 € / NAP-tól

1299 € / HÓNAP-tól

 

SKODA SUPERB Próbálja ki a legújabb SuperB szedán modellt, hogy Önt is lenyűgözze tudásával ez a királyi belső térrel rendelkező automata váltós turbódízeles vagy plug-in hibrid limuzin. Utazzon business class osztályon! 

37 €  / NAP-tól

819 €  / HÓNAP-tól

Fedezd fel az új Toyota Yaris Cross hybridet - a fiatalos városi élet megújult crossover élményét! Kompakt méret, nagy teljesítmény. Töltsd fel életedet energiával! Az új generációs kis SUV kényelmes és energiatakarékos választás!

33 € / NAP-tól

699 € / HÓNAP-tól

A VW Arteon Coupé prémium kategóriás autónk egy kivételes jármű, amely ötvözi a sportos eleganciát és a prémium minőséget az innovatív és modern formatervezéssel. Egyedülálló komfort élmény magas szintű technológiával párosul.

99 € / NAP-tól

1.799 € / HÓNAP-tól

Felső kategóriás hibrid Mercedes E 200 4MATIC EQ Boost 9G-TRONIC szedán autó igényeseknek! Klasszikus német luxusautónkat vállalat vezetők, diplomáciai testületek, reprezentációs célok mellett alkalmakra, sofőrrel esküvőkre, rendezvényekre ajánljuk.

69 € / NAP-tól

1290 € / HÓNAP-tól

Kis-kompakt méretű, olcsó díjszabású városi crossover autó bérbeadás Budapesten a Lurdy Ház Bevásárlóközpontban. Béreljen légkondicionált crossover kölcsönautót, amivel mindig öröm a vezetés!

26 € / NAP-tól

569 € / HÓNAP-tól