Lurdy Ház Üzletközpont - Főirodánk a Rákóczi hídnál

Bérautó típusa: Lurdy Ház Bevásárlóközpont
Motor kategória: 0 ccm
Automata váltó: Nem
Légkondícionáló: Nem
Autó kapacitás:  
Részletes info:

Irodánk megközelítése autóval:
A Lurdy-ban lévő főirodánk gépjárművel egyszerűen megközelíthető a legfontosabb Bp.-i közlekedési útvonalakon. A pláza a Könyves Kálmán krt. és a Mester utca sarkán található. Az autóval érkezők az üzletház tágas felszíni parkolójában vagy a mélygarázsban tudnak kényelmesen megállni. Másik parkolási lehetőség a Pékerdő utcai bejárat előtt a menetirány szerinti bal  oldalon vagy ugyanott a Shell-kúton.

AUTÓVAL BUDÁRÓL: Belváros központjától 3 percre, a Rákóczi hídon áthaladva, "P Lurdy"-táblát követve könnyen megközelíthető.

AUTÓVAL PEST IRÁNYÁBÓL: Nagykörútról (Ferenc körút), Petőfi híd irányban, Petőfi hídról lekanyarodva Soroksári út > Vágóhíd utca > Mester utca felől. Vagy M5-ről egyenesen haladva végig Nagykörösi út > Gyáli út végén balra kanyarodva a Rákoczi híd irányába, közvetlen a Rákoczi híd elött jobb oldalt található.

Elérhetőségünk tömegközlekedéssel:
Az M3-as metróval (Kőbánya Kispest irány) Népliget állomásig ahonnan 1-es villamos vagy 103 busszal (Rákóczi híd irány) 2 megálló a Lurdy ház. Vagy 4-6-os villamosról a Mester utcánál átszállással az 51-es villamosra ami közvetlen a Lurdy ház előtt áll meg. HÉV: A helyi érdekű vasút Csepel és Ráckeve irányából jár. Egy átszállással a MÜPA-Nemzeti Színház megállónál az 1-es villamosra vagy a 103-as busz járatra.

 

Online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.