Volkswagen Arteon Coupé automata prémium jármű bérlés

Bérautó típusa: Volkswagen Arteon prémium Coupé - DSG automata tdi
Motor kategória: 2000 ccm
Automata váltó: Igen
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:            
Részletes info:

A VW Arteon Coupé egy igazán stílusos autó, amely megjelenésével garantáltan lenyűgöz. Az autó tágas utasterének és praktikus csomagtartójának köszönhetően ideális választás mindazok számára, akik kényelmes, ám mégis elegáns autót keresnek. 

 

A Volkswagen Arteon felső-kategóriás Coupé 2023 áprilisától mindenki számára elérhetővé vált a Rentauto flottájából!

 

A Volkswagen Arteon Coupé olyan autó, amely igazi luxust és kényelmet nyújt az utazóknak. Ez az autó azoknak szól, akik az élet minden területén magas színvonalat igényelnek, és nem elégednek meg a középszerrel. Ha Ön is ebbe a kategóriába tartozik, akkor a VW Arteon bérlése az Ön számára kiváló lehetőség.

Tervezése modern, elegáns és sportos egyben, minden részletre odafigyelve. Az autó feketén tükröződő tetővel és LED-es világítással rendelkezik, ami nagyszerű látványt nyújt éjjel. Az autó belső terét is az első osztályú minőség jellemzi, magas minőségű anyagok és stílusos kialakítás teszik feledhetetlenné az utazást.

Az Arteon erőteljes és kényelmes, egyaránt alkalmas városi közlekedésre és hosszabb utazásokra. Az autó motorja kiváló teljesítményt nyújt, és könnyedén kezeli az autópálya sebességét is. A bérleti díjai versenyképesek, és a bérlési időtartamot is könnyen az Ön igényeihez tudjuk igazítani. Ezen felül a bérlés során garantáltan nincsenek rejtett költségek, a díjak a kötelező,- és casco biztosítást valamint a cégautóadót is magában foglalják.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni az Arteon luxusát, akkor ne habozzon és bérelje ki az autót a következő utazásához! Várjuk Önt bérlőink között, és garantáljuk, hogy az Arteon élvezetes utazást fog biztosítani majd!

A könnyített karosszéria és a vezetést segítő technológiák kombinációja a vezetői élményt egyedülállóvá teszi. Az Arteon Coupé prémium minőségű anyagokból készült belső tere meglepően tágas, egyben a legmagasabb szintű kényelmet és kényelmi funkciókat kínálja, beleértve az adaptív futóművet, az adaptív sebességtartót és az érintőképernyős infotainment rendszert.

VW Arteon prémium Coupé azoknak a magán,- vagy üzleti bérlőinknek szól, akik az innovatív technológiát, a vezetési élményt és a prémium minőséget keresik egy jellegzetes, klasszikusan elegáns megjelenéssel rendelkező autóban. 

A részletes felszereltséggel és a bérleti opciókkal kapcsolatban várjuk megkeresését!

 

RENTAUTO online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.