FORD FOCUS TOURNIER tdci dízeles kombi autó bérbeadás

Bérautó típusa: Ford Focus Turnier kombi
Motor kategória: 1600 ccm
Automata váltó: Nem
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:  
Részletes info: Ford Focus 2 kombi bérautónk TDI dízelmotorral, és ma is kiválónak számító futóművével nyeri el ügyfeleink elégedettségét. Komrányozhatósága is fejlődött az előző modellhet képest, a műszerfal pedig igényesebb elrendezést kapott. Bérelhető kiszállítással és ingyen biztosítással Budapesten!

Ford Focus Turnier kombi TDCi

Kényelmes és takarékos utazás tervez akár sok csomaggal?

Egyértelmű a választás: Ford Focus kombi TDCi

Győződjön meg róla személyesen!

Bérelje ki! Próbálja ki!

Ford Focus kombi műszaki specifikáció

Bár előszeretettel hívják népautónak, az új Focus sokkal többet nyújt ennél.

Legfőképpen kényelmes, csendes és takarékos hosszútávú utazást, akár egy öttagú családnak is, rengeteg csomaggal, praktikus, és kényelmes okos megoldásokkal, és a rengeteg légzsáknak valamint az Isofix gyermekülést rögzítő rendszernek köszönhetően, a lehető legbiztonságosabban.

Az adatai meggyőzőek:

4.9 méteres hosszúság, a 730 literes csomagtartó, ami a hátsó üléseket ledöntve majdnem 1.7 köbméteressé növelhető, és az 5l/100km átlagfogyasztás.

Mindezek mellett, egy szemnek is tetsző lendületes formavilágú modern karosszéria, amely kitűnő  0,27-os légellenállás értékkel bír, ezzel is csökkentve a fogyasztást, a környezetterhelést, és a menetzajt, kint és bent egyaránt.

Apropó zaj! Ez a modern dízelmotor annyira csendesen jár, hogy fülre megkülönbözhetetlen egy csöndes benzines motor hangjától, akár utazik benne az ember, akár csak kívűlről hallja.

Viszont ez az erőforrás, tökéletes összhangban működik a karosszériával, dinamikusan, sportosan is tud viselkedni,  nem lesz hiányérzetünk, ha előznünk, vagy gyorsítanunk kell!

 

A kényelmi funkciókról

Ahogy helyet foglalunk az autóban, rácsodálkozhatunk, hogy belül még tágasabb, mint ahogy azt kívűlről sejtettük.

Köszönhető ez többek közt, az okos és praktikus belső elrendezésnek.

Például, az elektromos kézifék a roppant kényelmes automatikus használata mellett, sokkal kevesebb helyet is foglal, így a két első ülés közötti távolság abszolút elégséges, még úgy is, ha mindkét elöl utazó, egyszerre használja a csúsztatható könyöktámaszt.

Ha beállítottuk, a minden irányban jól pozicionálható üléseket, a tükrök beállítása következik. Kiemelném, hogy a külső visszapillantótükrök, viszonlag kis méretük ellenére, tökéletes szögben, és nagyításban mutatják a környező forgalmat.

A belső utastér visszapillantó mérete is pont tökéletes, teljes mértékben kihasználja a hátsó szélvédő egész méretét.

A központi vezérlőegységben, a 2020-ban már elvárható, szükséges funkciókon kívűl, rengeteg hasznos dolog is helyet kapott.

A Bluetooth kapcsolat más autóktól eltérően, pár másodperc alatt létrehozható, az okos eszközeinkkel, és tökéletes minőségben használható kihangosítóként, telefonbeszélgetésen kívül a kedvenc zenéinkhez is, amik kifogástalan minőségben, és hangerővel szólalnak meg a híres Bang and Olufsen gyár által kifejlesztett hangrendszer, 8 db hangszóróján keresztül.

A műszerfalon minden szükséges adat ellenőrizhető, és minden funkció kényelmesen kezelhető.

Például a pazarul működő sávelhagyást megakadályozó rendszer, vagy az adaptív követéskontrollal ellátott tempomat és a guminyomást figyelő rendszer egyaránt.

A központi kijelzőn jól látható a tolatókamera képe, így a szűkebb helyekre is kockázatmentesen lehet betolatni.

Sokak számára ijesztő feladat az emelkedőn való elindulás. A gyártó ezt is megoldotta, visszagurulást gátló automatikával.

A nyári nagy melegben, de még a téli extra hidegben is mindig gyorsan reagál a hűtő-fűtő rendszer, a ventillátorok minimális zajt keltenek, az automata klímaberendezés pedig kicsit sem növeli a rendkívül alacsony üzemanyag fogyasztást és még a kesztyűtartó is hűthető akár a frissítő italoknak vagy szendvicseknek.

A vezetőn kívül, az utasok sem panaszkodhatnak!

Szekcionáltan állítható hátsó ülések, hatalmas lábtér, ülés és ajtózsebek, elektromos csatlakozók, olvasólámpák teszik kényelmesebbé a hosszú utazásokat  a számukra is.

Mi kell még?

Nézzen ki egy kellemes nyaralóhelyet, bármelyik európai országban!

Az autó már megvan hozzá! 

 

Online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.