OPEL MOKKA X SUV városi crossover bérautó

Bérautó típusa: OPEL MOKKA X SUV crossover
Motor kategória: 1600 ccm
Automata váltó: Nem
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:  
Részletes info:

Fedezze fel az új Mokka X-et! Az Opel Mokka X crossover bérautó egy Xtra jól felszerelt városi szabadidő autó SUV stílussal, ami divatos formájával és terepjárós megjelenésével minden bérlőnk elégedettségét elnyerte. 

Opel Mokka X crossover bérautó ismertető

A kisméretű városi terepjáró erős és takarékos EcoTec motorral, fiatalos formatervvel és praktikus utasfülkével. Ha Opel Mokka X bérautót vezet, a kiváló menettulajdonságoknak köszönhetően alig fogja érzékelni az úthibákat. 

Az Opel MokkaX legerősebb változata már nálunk is elérhető elérhető az 1.4-es turbós benzines, 140 lóerővel. Szóban forgó járgányunk egy 6 sebességes, manuális váltós elsőkerék meghajtású autó és ez azért is fontos, mert alapból az X nem az összkerék meghajtásra utal, hanem sokkal inkább a crossover jellegre helyezi a hangsúlyt, tehát egy vagány kis városi terepjáróróél van szó. Tereptulajdonságaiban azért nem kell túl komoly dolgokra gondolni viszont terepen is mindenféle gond nélkül elboldogul ez  a magas építésű autó. A hatsebességes váltó nagyon precíz, nagyon pontos és rövid úton jár, úgyhogy városi használatra is tökéletesen alkalmas.

Dinamikus menettulajdonságok

Eddigi tapasztalataink alapján városban kiválóan használható az Opel MokkaX. Egyesben gyakorlatilag azonnal kilő, hihetetlenül dinamikusan megy, de még kettesben is megpörögnek a kerekek. Azért hogy a dinamikussága miatt a gyorshajtást elkerüljük, be lehet állítani az autón a sebesség figyelmeztető funkciót, nehogy véletlenül gyorsabban vezessünk a kelleténél. Ilyenkor az autó rögtön szól abban a pillanatban, amikor átlépjük vele a sebességhatárt és ne készüljenek rólunk drága emlékfotók illetve ne érjen minket néhány hét múlva kellemetlen meglepetés egy büntetési csekk formájában. Figyelem! Krosszoverünk nagyon-nagyon jól megy, szóval a gyorshajtás nem nehéz vele! :-)     Ennek megfelelően ha nagyon nyomjuk a gázpedált, úgy 8 liter körül is fogyaszthat az autó, de gazdaságos vezetéssel könnyedén 6 literes fogyasztás alá is vihetjük a mutatókat. 

Komfortos felszereltség

Jól felszerelt modelljeinkben ülésfűtés, kormányfűtés, kétzónás digitális klíma is található, amely a hosszabb utazásokat teszi sokkal kényelmesebbé, hiszen így az elöl ülők akár kétféle hőmérsékletet is be tudnak maguknak állítani.

Próbálja ki, és a vezetési élmény Önt is el fogja varázsolni. United Rent a Car: Autóbérlés Budapesten, ingyenes kiszállítással és biztosítással, korlátlan kilométerrel!

Ismerje meg az összkerekes Suzuki Vitara terepjárónkat itt.

 

RENTAUTO online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.