Vissza

Kis fogyasztású, divatos és magával ragadó városi autó. Az Opel Corsa egyéni és kisebb családos utazásokhoz is aján-lott. A tágas nagy csomagtartó, a modern technológiai megol-dások és az ergonomikus utastér mellett fejlett utas-biztonsági rendszer jellemzi.

22 € / NAP-tól

469 €  / HÓNAP-tól

Városi kisautó lehengerlő stílussal. A Suzuki Swift bérautó vezetési élménye garantáltan le fogja nyűgözni. A sportos külső modern, kényelmes belsőt és könnyen bővíthető csomagteret rejt. Ha egyszer beül, mindig vezetni akarja majd!

21 € / NAP-tól

459 €  / HÓNAP-tól

A Mazda2 egy elragadóan sportos megjelenésű kis-kompakt jármű. Ez a minőségi belső térrel megáldott bérautó tele van csúcstechnológiával. Akár városban, akár vidéki utazásokhoz használná, megbízhatósága révén mindenhol megállja a helyét!

23 € / NAP-tól

499 €  / HÓNAP-tól

A Renault Clio bérautó gazdaságos megoldást kínál azoknak, akik egy kényelmes, biztonságos, alacsony fogyasztású autót keresnek városi utakhoz, vagy akár külföldi utazásokhoz.

Városi használatra keres megbízható, kezes, gazdaságos bérautót? Vegye bérbe Opel Corsa kölcsönautónkat! Tágas belső tér, jól kidolgozott külső, jól hangolt futómű, takarékos Ecotec benzinmotor jellemzi.