Vissza

A Volkswagen Sharan tdi stílusos automata, kombi MPV minivan. A VW Touran komoly nagytestvére hatalmas méretű, teljes értékű családi 7 fős kisbusz, amelyben az egész család kényelmesen utazhat nyaralni. Az oldalsó tolóajtók, a bőségesebb raktér extra komfortot biztosítanak. 

39 € / NAP-tól

799 € / HÓNAP-tól

A Lancia-Chrysler-Dodge tdi Grand Voyager minivan egy nagyszerű felsőkategóriás automata váltós, exkluzív egyterű. 7 teljes bőr üléssel, hosszított csomagtérrel kategóriájában kiemelkedő és elegáns választás lehet vip. vendégei számára is.

41 € / NAP-tól

829 € / HÓNAP-tól

Az Opel Zafira Tourer autóink praktikusak, tágasak és nagyszerűek a legjobban vezethető 7 személyes minivanek közé tartoznak, ráadásul az új Opel motorral még  a működési költségeket is a minimális szinten tudjuk tartani.

33 € / NAP-tól

699 € / HÓNAP-tól

A Renault Grand Scénic 1.5 dci family egyterű van a tökéletes utazást biztosítja családja számára. Egy légterű minivanünk ledöntött ülésekkel óriási csomagtartót kínál, de a 7 teljes értékű, variálható üléssel az egyterű akár kis furgonként is jól használható.

33 € / NAP-tól

699 € / HÓNAP-tól

A Chrysler town and Country hatalmas és kényelmes egyterű élen jár a sokoldalúságban. Egyszerre 6+1 főt szállítani tudó kisbusz és kombi, egyszerre tárgyalásokhoz is alkalmas elegáns diplomata repülőgép és egyszerre egy sportos transzporter erőgép vagy kisteherautó. Önre bízzuk!

41 € / NAP-tól

829 € / HÓNAP-tól

Béreljen ki egy igazi nagy-medvét! A Skoda Kodiaq-ban mindenki megtalálja a számítá-sát. Hatalmas szabadidőautó, amely megfelelő lehet diplo-matáknak, üzletembereknek, sokgyerekes családok-nak egyaránt. Automata, 7 üléses változatban is bérelhető már!

55 € / NAP-tól

1199 € / HÓNAP-tól

A Toyota Previa 2.0 D-4D Executive automata tdi modern formájú hatalmas utasterű minivan. Erős és igen nyomatékos motorja kitűnő fogyasztás mellett jár. Jól pakolható csomagterében minden poggyász elfér. Egyterű kisbusz autónk bérelhető már

41 € / NAP-tól

829 € / HÓNAP-tól

Nagycsaládosok figyelem! A Mazda MPV minivan egy tágas és megbízható választás lehet egy hosszú nyaralás során. Kényelmes külön mozgatható ülésein még a termetes barátai sem fognak vitatkozni a jobb helyért és még a bőröndöknek is marad bőségesen hely.

39 € / NAP-tól

799 € / HÓNAP-tól

A Ford Galaxy 2.0 tdci kényel-mes, automata váltóval szerelt, sportos egyterű. Nagy nyoma-tékos motorja könnyedén mozgatja a tágas, biztonságos karosszériát, takarékos fogyasztással remek társ lesz a külföldi utakra is. Bérelhető a nap 24 órájában akár már

41 € / NAP-tól

829 € / HÓNAP-tól