SKODA KODIAQ 2.0 TDI városi SUV nagycsaládos menedzsereknek

Skoda Kodiaq nagyvárosi SUV felnőtteknek

Egy igazi „nagyvad”

Markáns megjelenésüknek és nagy térkínálatuknak köszönhetően közkedveltek a szabadidőautók - vásárlásnál és bérlésnél is egyre többen választanak ebből a kategóriából. A Skoda több modellt is kínál ebben a szegmensben, a legnagyobbat stílusosan a barnamedvék legnagyobbikáról, az alaszkai kodiak-medvéről nevezte el.

Igény szerint kombinálható 7 üléses beltér

Ebben az autóban akár heten is utazhatnak, és még mindig marad egy kisautónyi (270 literes) csomagtér, öt személy mögött viszont már a kategóriájában a legnagyobb - 720 literes - térrel lehet gazdálkodni, szükség esetén pedig közel kétméteres sík felületen több mint 2 köbméteres (2065 literes) hely áll rendelkezésre.

A Kodiaq-kal utazni jó!

Egy Skoda Kodiaq-kal pedig kifejezetten megnyugtató. Már a méretével biztonságérzetet kelt, korszerű biztonsági felszerelései és ötcsillagos töréstesztje pedig tovább erősítik ezt az érzést. A beltérben sok kisebb-nagyobb tárolóhely van, amik nagyon jól jönnek hosszabb utazásoknál, és természetesen a Kodiaq is tartalmaz skodásan praktikus megoldásokat, ilyen például az első ajtó üregéből kihúzható esernyő. 

A Skoda Superb alapjaira épített Kodiaq egy óriási városi terepjáró, az összkerekes változata akár ténylegesen terepre is vihető. Kettő az egyben. Hétülésessé is átalakítható óriási kombi autónak is nevezhető SUV-nkkal akár egy nagy család is már kényelmesen útnak indulhat. És ha már nagy család és gyerekek, akkor pedig a biztonság is nagy szerepet játszik. Természetesen az összes légzsák megtalálható autónkban, úgymint első légzsákok, függönylégzsák, oldalsó,- és oldalsó hátsó légzsákok és térlégzsák is található benne. Emellett az ütközés előtti védelmi rendszer is az utasok védelmét szolgálja. A kocsiszekrény maga pedig méretéből, tömegéből és minőségéből adódóan is karambol esetén ebben az autóban nagyon lecsökken a ütközés esetén a komolyabb sérülés kockázata.

Mozgékony medve mérsékelt étvággyal

A kétliteres dízelmotor (150 LE, 340 Nm) ideális kompromisszumot jelent: kellő dinamikával mozgatja az autót, ám a tömeget és a méreteket figyelembe véve kifejezetten takarékos.

Járjon utána nálunk, hogy egy óriási belső térrel rendelkező 7 üléses minőségi városi terepjáró krosszover autó bérlését hogyan lehet egyúttal olcsóbbá tenni!

RENTAUTO online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.