VOLKSWAGEN SHARAN Seat Alhambra tdi nagy légterű automata MPV

Bérautó típusa: Volkswagen Sharan - automata tdi
Motor kategória: 2000 ccm
Automata váltó: Igen
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:         
Részletes info:

A Volkswagen Sharan - automata tdi praktikus, személyre szabottan variálható isofix bekötési lehetőséggel felszerelt ülései, végtelen kényelmet és biztonságot nyújtanak Önnek és családjának.

Komfort jellemét erősíti az automata váltó, leparkolást segíti az oldalsó tolóajtó, ami megkönnyíti a gyermekek ki- és beszállását az autóba. Magas beltere miatt kiválóan pakolható, csomagtere akár 2610 liter is lehet!

Volkswagen Sharan Pdtdi automata minivan

Lehet kettővel több?

Mondjuk plusz két üléssel?

A hétüléses autók használatánál, általában kompromisszumot kell kötni! A csomagtérből felhajtható két pótülés leginkább a gyerekeknek kényelmes, és a csomagoknak rendszerint nem marad hely.

De nem a 7 személyes Sharan kisbusznál!

Ebben a jól átgondolt, rendkívül praktikus családi utazó autóban, a harmadik sorban ülők is teljes értékű ülésekben élvezhetik az autózást, és még marad hely a csomagoknak is, ha mind a hét utas kisebb méretű bőröndökbe csomagol, elférnek a hét kinyitott ülésnél is még 300 litert biztosító csomagtartóban. Ha nincs szükség a 2 leghátsó ülésre, egy laza mozdulattal eltüntethetők, és így máris 710 literre nő a tároló.

2 személlyel viszont, hihetetlen sok hely marad az autóban, 2300 liter!

Milyen további kényelmi felszereltség van egy Sharanban?

A vezető ülése, és a kormány minden pozicíóba jól beállítható, a kilátás körben maximálisan biztosított, a visszapillantó tükrök tökéletesen méretezettek, a DSG váltókar vajpuhán mozgatható, a motort a Start/Stop rendszer kezeli a piros lámpáknál, de aki nem kedveli, természetes ez a szolgáltatás is kikapcsolható.

A második és harmadik üléssor megközelítését, a nagy, de könnyedén mozgatható tolóajtók biztosítják az utasok kényelmes ki és beszállásához, akár egy szűk parkolóhelyen is. A középső sorban lévő 3 ülés is szekcionált, így egyenként személyre szabható a beállításuk.

Ha mindenki elhelyezkedett, kényelmes utazásban lesz részük, ráadásul hihetetlen alacsony üzemanyag fogyasztás mellett.

180 lóerős dinamikus, mégis takarékos és csendes erőforrás, fokozatmentesen kapcsoló automata sebességváltón keresztül mozgatja az autót.

Prémium minőségű hifi és bluetooth telefonkihangosító teszi komfortossá az utazást.

 A szellőztetés, fűtés és hűtés, jól hangolt, és teljesen automatikus.

Menetstabilizálás a blokkolásgátlás a kipörgésgátlás, és a differenciálzár mind megtalálható a gépkocsiban. A guminyomás jelző időben értesíti a vezetőt, az esetleges nyomásvesztésről.

A legizgalmasabb mégis a belső tér variálhatósága, az egyszemélyes áruszállító furgontól ,  a hétszemélyes családi utazóautóig, minden variáció könnyedén, és gyorsan beállítható.

Akár három méteres

Nem kell gyakori tankolással megszakítani az utazást! A Sharan teli tankkal 1300 kilométert is képes megtenni!

Nem hiszi? Próbálja ki! Bérelje ki! 

 

RENTAUTO online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.