SKODA FABIA bérautó (Új!)

Bérautó típusa: Skoda Fabia
Motor kategória: 1200 ccm
Automata váltó: Nem
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:  
Részletes info:

Skoda Fabia alsó-középkategóriás bérautó - Praktikus és tágas belső tér, kiváló biztonsági felszerelések, vonzó megjelenés, meglepő mozgékonyság. Minden megtett kilométer kellemes élmény lesz, ha Skoda Fabia bérautót választ külföldi vagy belföldi utazáshoz. Hosszútávú bérlés esetén jelentős kedvezményeket biztosítunk. Kérje egyedi árajánlatunkat!

Milyen autónak számít a Fabia autóbérlés szempontjából?

A Skoda Fabia újabb változatai már szinte egy teljesen új autónak számítanak. 

A Volkswagen csoportban az utóbbi néhány évben a már jól ismert megbízható társai mellett mint - a Seat Ibiza, majd a Volkswagen Polo és a közelmúltban az Audi A1 - teljesen új platformra helyezte és újratervezte a Fabia-t is. 

Természetesen a Skoda Fabia azért nem egy luxusautó és még most is kicsit elmarad minőségben a prémium Audi vagy VW modellekhez képest, de mint minden Skoda közismerten más paraméterekkel hódítja meg az autózni vágyókat.

A Skoda Fabia bérautó legfőbb jellemzői

Ez pedig elsősorban a pénztárca, másodsorban pedig a funkcionalitás. Fabia bérautóink nemcsak, hogy funkcionálisak is, de egyszerűségükből kifolyólag rendkívül stabil és megbízható autók, nem különben a kiemelkedően alacsony fogyasztásáról is érdemes szót ejteni. Előrelátó, deffenzív vezetési stílus mellett vegyes fogyasztással könnyedén eljárhatunk vele 4,5-5 liter üzemanyaggal 100 km-en! Az elhivatott Skoda rajongóknak vagy az egy egyik legjobb cégautó bérléséhez pedig folytatnunk kell a sort a

Skoda az Octavia-val, részletek megtekinthetőek itt: 

RENTAUTO online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.