Vissza

Kis fogyasztású, divatos és magával ragadó városi autó. Az Opel Corsa egyéni és kisebb családos utazásokhoz is aján-lott. A tágas nagy csomagtartó, a modern technológiai megol-dások és az ergonomikus utastér mellett fejlett utas-biztonsági rendszer jellemzi.

22 € / NAP-tól

469 €  / HÓNAP-tól

A Toyota Yaris hibrid bérautó bármerre vezessen csendben teszi igazán élvezetessé útját. Óriási csomagtere meggyőző, az öntöltő hibrid változatban automata váltós! Vegyes módú csúcstechnológiás hajtásának köszönhetően bérlőinknek is környezettudatos barátja lesz.

25 € / NAP-tól

499 € / HÓNAP-tól

A Ford Fiesta egyértelműen az egyik legjobb bérautó választás hihetetlen, hogy mennyi sok extra fért el a kisautóban! Csak hogy néhányat megemlítsünk: kényelmes ülések, erős motor, zseniális elrendezésű belső tér, nagyon stabil, puha futómű és a tökéletes kezelőszervek.

25 € / NAP-tól

499 € / HÓNAP-tól

Fiat Grande Punto bérautó az utánozhatatlan Giugiaro dizájn híveinek. Az olaszos formatervezés ellenállhatatlan külsőt adott a Grande Puntónak, amit minőségi belső tér és remek vezethetőség egészít ki.

A Fiat Grande Punto lenyűgöző dizájnja kétség kívül Giugiaro egyik legnagyszerűbb alkotása. Az autó ötcsillagos törészteszttel büszkélhedhet, motorja pedig rendkívül halk. Az erő és a precíz váltó lehengerlő vezetési élményt nyújt, a fogyasztás mégis rendkívül alacsony marad.

Pénztárcabarát bérautó, amely kategóriaelső vezetési élményt nyújt. Kormányzása közvetlen, üzemanyag fogyasztása alacsony. Kezelőszervei ergonomikusak, és mérete ellenére tágas, logikusan felépített belső térrel bír.

Időtálló forma, zseniális belső tér, egyedülálló minőségérzet - Ez a Mini Cooper S. bérelhető sportautó. Hihetetlenül sportos vezethetőség várja, amit a 174 lóerős BMW motor garantál. Igazi kisördög!

A Peugeot 207 bérautó egy igényes belső kialakítású, szép megjelenésű és biztos úttartású kisautó. Az utastér finom anyagokból, ízléses formatervezés alapján készült. Meggyőző autó, érdemes kipróbálni.

Könnyen vezethető, sportos kisautó számos csúcstechnológiás megoldással. A legújabb Renault Clio bérautó sokoldalú biztonsági rendszerrel védi utasait, és mozgékonyságának köszönhetően imádni fogja, ha a kormánya mögé ülhet.

A Renault Thalia kölcsönautó óriási, bővíthető csomagtérrel (510 liter!) rendelkezik, így a sok csomaggal járó családi utazásokhoz is remek választás. A kényelmes utazásról a jó felszereltség és a puha rugók gondoskodnak.

A Skoda Fabia bérautót barátságos külső, praktikus belső kialakítás, jó felszereltség és igényes összeszerelés jellemzi. Ha igényes és biztonságos városi kisautót keres akár hosszú távú bérlésre, akkor megtalálta társát!

Jutányos áron bérelhető kölcsönautó. Nagyon kezes, egyszerűen vezethető, így remek autóbérlés lehetőséget kínál a könnyed, kellemes vezetést kedvelőknek. Megbízható, biztonságos bérautó, amivel minden út kikapcsolódás.

A Suzuki Ignis bérautó barátságos külsejével azonnal megszólítja bérlőjét, ez azonban nem minden: Erős motorjával városban és földúton is kiválóan megállja a helyét, gyors váltója és tágas utastere pedig még tovább fokozza az élményt. Napi autóbérlésre a fővárosban vagy vidéken egyaránt olcsó és praktikus megoldás.

Az olcsón bérelhető Toyota Yaris egy kompakt, fürge kisautó. Praktikus belső elrendezés, kényelmes vezethetőség jellemzi, és igény szerint automata váltóval is válaszható. Bérelje ki Budapesten, és irány a város!