FORD FOCUS automata váltós standard a közkedvelt céges autó

Bérautó típusa: COMPACT AUTOMATIC CARS FOR RENT
Motor kategória: 1600 ccm
Automata váltó: Igen
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:  
Részletes info: AUTOMATIC CAR RENTAL IN BUDAPEST CITY. Ford Focus automata autók bérlése Budapesten, hosszútávú -és tartósbérletben is. Jelentős egyedi kedvezményeket biztosítunk ügyfeleink részére! For long term travel our affordabble monthly rates could be ideal choice

Ford Focus automata váltóval

A Ford a Focus 4. generációjával magasra tette a lécet. Formailag is jelentős a különbség az előző generációkhoz képest (például nincs kis ablak, csak egy vastag C oszlop van a hátsó ajtó mögött), a tervezők ezzel is jelezni kívánták, ez a Focus már egy másik világ. És tényleg: bár a Focus első három generációja is jól bizonyított nálunk bérautóként, de  a legújabb most még sokkal jobb!

Modern technikai megoldások

Generációváltásoknál nem ritka, hogy formailag és tartalmilag is inkább csak továbbgondolják a kifutó típust – hát ez nagyon nem az az eset! A legújabb Focus egy teljesen új padlólemezre épült, a nagyobb tengelytávolságnak köszönhetően tágasabb belteret kínál, miközben a karosszéria merevsége úgy nőtt érdemben, hogy az autó tömege jelentősen (akár 88 kilóval) csökkent. A forma pedig nem csak modern és vagány lett, de meglepően áramvonalas is: a cW érték (légellenállási együttható) karosszériaváltozattól függően a 0,25 és 0,273 értékekkel határolt tartományba esik, amik kimagaslóan jó értékek.

 

Milyen fajta Ford Focust béreljen?

Ön a kompakt ötajtósokat kedveli, vagy a négyajtós szedánokat preferálja, netán a praktikus kombik híve? Focus mindhárom változat létezik. Vagy inkább stílus szerint választana? Akkor a sportos verzió (ST-Line), az elegáns luxusváltozat (Vintage), valamint az emelt hasmagasságú szabadidős verzió (Active) jelenti a kínálatot.

 

Motorok terén különböző hengerűrtartalmú és teljesítményű benzines és dízelmotorok széles választéka áll rendelkezésre (köztük van az év motorja díjat is elnyert ezres Ecoboost is több változatban), melyeket hatfokozatú kézi, vagy nyolcfokozatú automata váltóval párosíthat.

A Focus olyan kényelmi és biztonsági felszereltséget vonultat fel (többek között kanyanyarkövető LED-világítást, head-up display-t, automata parkolást, különböző vezetéstámogató rendszereket), amellyel nemrég még a magasabb kategóriájú autókban sem találkozhatott, de ami igazán kategóriája csúcsára emeli, az a vezetési élmény!

 

Használja ki a VIP. törzsbérlői szolgáltatásainkat!

Körbe lehetne írni, hogy ez mikből tevődik össze, mint ahogy egy focimeccset is el lehet mesélni – pont annyira volna érzékletes. Inkább próbálja ki! Vigyázat, függőséget okozhat!  Viszont ha törzsbérlőnkké válik, azt kedvezménnyel háláljuk meg! :-)

 

Online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.