LANCIA GRAND VOYAGER AUTOMATA tdi 7 teljes ülés hosszított csomagtér

Bérautó típusa: Lancia-Chrysler-Dodge Grand Voyager - automata tdi
Motor kategória: 2800 ccm
Automata váltó: Igen
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:           
Részletes info:

Lancia-Chrysler-Dodge Grand Voyager - automata tdi praktikus kisbuszunk minőségével, eleganciájával kategóriájában kiemelkedő. Bőrbelsővel, motoros oldalajtóival és számtalan extrával felszerelve várja a legjobb felső-kategóriás multivan bérautóval utazni vágyó ügyfeleinket.

LANCIA - CHRYSLER GRAND VOYAGER AUTOMATA tdi 

A Lancia Voyager az utazás császára!

7 teljes üléssel, hosszított csomagtérrel luxusutazás hét személlyel

27 évvel ezelőtti megjelenése óta a Grand Voyager néven kultikus autóvá lépett elő, számtalan rajongót nyerve azóta világszerte. Talán ez nem is túlzás, sokak véleménye szerint ez volt az első SUV, amelyből már 13 milliót értékesítettek a világ 120 országban. És figyelmet kérünk rajongók! Kedvencünk még soha nem nyújtott akkora luxust mint a Lancia új Voyagere! 

Mennyivel jobb a Grand Voyagert bérelni?

Elegáns, mégis praktikus, minden kényelemmel felszerelve várja igényes bérlőit, 7 db bőrrel bevont kényelmes üléssel!

A 2.8 diesel erőforrás, hatsebeséges automata váltón keresztül, 163 LE-vel és 360 NM-es nyomatékkal erőlködés nélkül mozgatja ezt a rendkivűl jól variálható utastérrel, és emellett nagy csomagtartóval rendelkező autót. Nagy teljesítménye ellenére, ha nem bántjuk az autót, akkor országúton némi kis odafigyelés mellett könnyedén levihetjük a fogyasztást akár 7 liter/100km alá is! A hatalmas méretéből és nagy súlyából elsőre arra következtethetnénk, hogy csigalassúságú gyorsulás mellett lomhán fogja elérni a kívánt tempót, de ez nem így van! Kisbuszunk amilyen nagy, pont olyan dinamikus egyben. 

Az motoros oldalsó tolóajtók, és a csomagtér ajtó távirányítással nyithatók. 5 ülés egy mozdulattal behajtogatható a padlózatba, ezáltal hatalmas furgonbelsőt kapunk, ha éppen szállítanánk valamit.

Elől, hátul külön szabályozható klimaberendezés, motorosan állítható első ülések, színes tolatókamera, teszik még elragadobbá ezt az elegáns egyterűt. Egyszóval minden földi jót belepaszíroztak ebbe a rendkívül kényelmes minivanbe, mindent megkapunk, ami egy felső kategóriás, bőrüléses családi kisbusztól elvárható. Sőt mi több, extra mennyiségű csomag szállítása esetén a hátsó második és a harmadik üléssor egy mozdulattal a padló síkja alá is süllyeszthető.

A Lancia Grand Voyager a különleges minőségre vágyók minden igényét kiszolgálja egy hosszú, külföldi út során is. Utazzon Ön is amerikai luxusban megfizethető áron!

Béreljen tőlünk prémium kategóriájú, exkluzív Grand Voyagert!

Egyterű autónkat igény szerint címre is kiszállítjuk, de akár más országban is leadhatja vagy sofőrrel is bérelheti rövid vagy hosszú távra egyaránt!

Online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.