FORD TURNEO CUSTOM td 9 fős kisbusz bérlés és opciós lízing Budapesten

Bérautó típusa: 2. Ford Turneo Custom 9 fős kisbusz bérlés Budapesten
Motor kategória: 2000 ccm
Automata váltó: Nem
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:    
Részletes info: Sokoldalú kisbuszunk üzleti és magáncélra is páratlan kényelmet biztosít a hosszú útra indulóknak. Lehet 1. osztályú exkluzív shuttle-járatos busz vagy családi multivan, eddig mindenki maximálisan elégedett volt a minivan-busz tudásával, megjelenésével.

Ford Turneo Custom:

 

Autóflottánknak köszönhetõen széles modellválasztékkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, az év minden napján.

Turneo Custom (8-9személyes) - Ki ne ismerné amerika büszkeségét avagy az autógyártás alappillére - FORD. Bérelhető kisbuszunk a Ford Transit minibusz utód 21. századi modelljének számít.

1 sofőr + 8 személyes kisbuszunk modern és vagány külsejére öröm ránézni. A hatalmas méretű belső terű autó 2 literes, turbodízel erőforrással szerelt így egyaránt jó választás lehet személyszállító transzfer cégeknek és sokgyermekes nagycsaládoknak is. Az utastér is hamar mosolyt csal mindenki arcára, minden a helyén van, rendívül kényelmesen vezethető, könnyen variálható üléseivel a személyszállításban a legmagasabb szintet képviseli. A Ford Tourneo a bérelhető mikrobusz kategóriában nálunk kitűnőre vizsgázott!

Bérelje ki hosszù vagy rövidtávra, vagy házhozszállítással, egyszerūen és gyorsan, rejtett költségek nélkül!

Mind családi, baráti vagy üzleti utazások alkalmával,  tökéletes és megbízható utitársa lesz. Megjelenésével mind térkínálatával felveszi a versenyt bármelyik egyterūvel, kellmes, alacsony fogyasztású disel motorokkal szerelve, manuális vagy igény esetén automata váltóval is. Rugalmas ügyfélkezelés, ügyfélszolgálat és barátságos kiszolgálással várjuk minden kedves ùj és régi ügyfelünket.

Online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.