Vissza

G2 - 9 fős személyszállító kisbuszok, mikrobuszok

Miért ennyire keresettek a 9 személyes kisbuszok?

8 és 9 üléses személyszállító kisbuszaink bérlése

FIGYELEM!  B kategóriás, személyautós jogosítvánnyal is vezethetőek!

Nyaralás, síelés, esküvő, céges csapatépítés, nagy családos utazás. Mind, mind olyan alkalmak, amikor már az utazás közben is egy térben tartózkodhat, minden résztvevő, család, baráti társaság, násznép, sport,- vagy céges csapattagok, de legalábbis 9-en biztosan.

Hamarabb megy az idő, akár egy hosszabb út során is kellemes társaságban, beszélgetve, viccelődve. Nem utolsó sorban, gazdaságosabb, környezetkímélőbb egy járművet használni ilyenkor.

Előszeretettel ajánljuk ügyfeleinknek a többször is az év haszongépjárművének választott Ford Transitot vagy további autónkat mint a Ford Custom, Opel Vivaro, Renault Trafic vagy prémium kategóriás Mercedes Vito és Viano kisbuszunkat, amelyek kényelmes ülőhelyet biztosítanak akár 9 utasnak is, ráadásul, hatalmas csomagterében, bőven elfér minden utazó poggyásza is!

Az általában 2.000 - 2.200 köbcentis, nagy nyomatékú turbódízel motorral, még a 9 személy, és a sok csomag esetén is kb. 8 liter/100km  alatt lehet tartani a fogyasztást, még egy dinamikus vezetőnek is.

Ezekkel a bér kisbuszokkal egy tank üzemanyaggal, akár 1000 km is megtehető.

Nyáron a hatásos légkondíciónál, télen a jól méretezett fűtés teszi kényelmessé az utazást, akár sok száz kilométeren keresztül is.

 

 

Mire kell még figyelni a mikrobusz bérlésekor vezetésekor?

Néhányan aggódhatnak, hogy teherautó vezetési élményt ad egy ekkora jármű, de ezek a minibuszok, pontosan olyan kényelmesen vezethetőek, mint egy jobb személyautó, ráadásul, a magasabban ülő sofőr, teljesebb képet kap a forgalomról, így biztonságosabban tud közlekedni. 

A sofőrnek azért leginkább parkoláskor, tolatáskor és kanyarodáskor érdemes odafigyelnie, óvatosabban manővereznie, nehogy a hosszabb kasztnival kárt okozzon! Szokták mondani, hogy az autónak "kaszál a feneke" és ez így is van. Ettől azonban egyáltalán nem kell megijedni még annak sem aki eddig csak hagyományos személyautót vezetett, hiszen csak kicsit lassabban és egy fokkal körültekintőbben kell például kis ívben kanyarodni vagy betolatni vele a kertbe. Az mikrobuszainkat  nyugodtan vezethetik kevesebb rutinnal is, mert nagyon hamar hozzá lehet szokni ehhez a különleges vezetési élményhez.

Bérlőinknek a buszok műszaki állapotával kapcsolatban pedig semmilyen teendője nincsen, hiszen cégünk folyamatosan karban tartja az autókat, gondoskodik az évszaknak megfelelő gumiabroncsokról, a téli utazásokhoz pedig hóláncot is igényelhetnek.

Béreljen 8 vagy 9 fős kisbuszt a United Rentauto-nál, családi, vagy baráti kalandozásokhoz vagy cége részére hosszútávon az év 365 napján, elérhető áron állunk rendelkezésére!

9 személyes Mercedes-Benz Vito kisbuszunk napi, havi  és tartósbérleti árakon azonnal bérelhető! A 2018-as, igényes 8+1 fős fekete-króm-metál luxus mikrobusz kényelmes választás társaságoknak síelni, családoknak külföldi utakra is, cégeknek prezentálni sofőrrel, akár már 20.000 HUF/nap-tól.

59 € / NAP-tól

1299 € / HÓNAP-tól

 

Új típusú 9 személyes prémium minőségű légkondicionált twinturbo dízeles minibuszok most akcióban. Jellemzői: kimagasló Opel minőség, a kényelmes ülések, csendes beltér, nagyon kellemes vezetői élmény. Elegáns megjelenése miatt ajánljuk intézmények, üzletemberek, cégek részére is.

45 € / NAP-tól

899 € / HÓNAP-tól

Az új Renault Trafic biturbo dci kényelmes, hosszított csomagtérrel rendelkező 9 fős egyterű kombi mikrobusza már kölcsönözhető irodánkban is a Lurdy Ház Üzletközpontban. Könnyedén kivehető ülésekkel akár csomagszállításhoz is használhatja. Kérje napi, heti, hétvégi aktuális ajánlatainkat!

45 € / NAP-tól

899 € / HÓNAP-tól

Ford Transit tdci a klasszikus közismert 9 fős mikrobusz.  Légkondis, egyszerűeb megbízható, személyautó jogosítvánnyal is vezethető kisbuszaink külföldi nyaralásra az idei évben is kölcsönözhetőek. 

39 € / NAP-tól

759 € / HÓNAP-tól

Az új modell Ford Custom tdci 1 sofőr + 8 fős sokoldalú mikrobusz üzleti és magáncélra is kitűnő választás, kényelmes, jól vezethető alacsony építésű univerzális személyszállító minivan. Jól variálható, kivehető ülésekkel, vagány megjelenésével minden útra megfelelő választás.

45 € / NAP-tól

899 € / HÓNAP-tól

Hagyományos típusú 9 személyes klasszikus légkondicionált turbodízeles kisbuszaink kedvezményes áron. Már B-kategóriás jogosítvánnyal is vezethető!

39 € / NAP-tól

759 € / HÓNAP-tól