SKODA SUPERB automata tdi / hibrid business class személyautó kölcsönzés

Bérautó típusa: BUSINESS CLASS SZEMÉLYGÉPKOCSI KÖLCSÖNZÉS
Motor kategória: 2000 ccm - plug in hibrid motorral is!
Automata váltó: Igen
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:  

 

 

Skoda SuperB bemutató film:

Részletes info:

Skoda SuperB személyautó bérelhető. Business osztályú gépjárművek felsővezetők, középvezetők részére hosszú távon kedvező feltételekkel igényelhetők. Egyedi bérlei konstrukciók kidolgozására minden esetben lehetőséget biztosítunk. Legújabb autónk már plug-in hibrid változatban is elérhető!

 

Skoda SuperB tényleg szuper!

A céges bérautónk maga a báránybőrbe bújt farkas!

Az első benyomás az autóról, hogy nagy. Kívül, belül az.

Erőt, eleganciát sugárzó karosszéria, hatalmas és kényelmes belső térrel, félelmetes méretű, 625 literes csomagtartóval, amit kézhasználat nélkül, a lábunkkal vezérelve is nyithatunk, zárhatunk.

Apróbb, hasznos meglepetések is vannak a csomagtérben, például kivehető ledes zseblámpa, 12v –os csatlakozó,és kihajtható rőgzítőkampók.

Ha bepakoltuk a csomagokat, nyissuk ki az ajtót, amiben elrejtettek egy esernyőt is a rossz időjárásra is gondolva. Apró kis figyelmesség, hogy a nyitott ajtó a lábunk elé vetíti a Skoda logót, így elkerülhetjük, hogy mások autóiba szálljunk be véletlenül!

 

Skoda SuperB bérlés céges tartósbérletre már plag-in hybrid változatban is!
Skoda Super B top kategóriás plug-in hibrid cégautó

 

Superb kényelmi funkciók

Ez már nem a Skoda 120L! Nagy és elegáns belső terének kényelmével és modern technológia újításokkal hódít az új Skoda SuperB sedan!

Helyezkedjünk el a minden irányban állítható, kényelmes ülésekben, amik nem csak elől fűthetők! Mondanom sem kell, hogy a szintén fűthető kormány is tökéletesen pozicionálható a kényelmes, és biztonságos vezetéshez. A tükrök elektromosan állíthatók, és behajthatók a parkolási sérüléseket elkerülendő! Mindkét oldalon tartalmazzák a holttért figyelő automatika visszajelző lámpáit, a sávváltások így kevésbé rizikósak.

Ha a sofőr a saját képére formálta a beállításokat, ezeket elmentheti, és ezt rajta kívül még hárman megtehetik. Minden ülésen kényelmesen lehet utazni hátul is, akár 2 méteres magasságú utasok térde sem éri el az első ülések támláit, és a fejek sem érintik meg a tetőkárpitot.

 

A SuperB rendelkezik az összes kényelmi funkcióval, és vezetést támogató rendszerrel, amiket jól látható műszerek segítségével, és a központi egység képernyőjén egyaránt ellenőrizhetünk.

A számítógép figyel a sávelhagyásra, a követési távolság betartására, felismeri és műszerfalon jelzi a közúti jelzőtáblákat is. A hűtés és fűtés teljesen automatizált, és a hátsó ülésekről is állítható.

A 190 lóerős, legendásan takarékos VW dízelmotor, 7 fokozatú automata sebváltón keresztül mozgatja az autót. Normál, gazdaságos, és sportos vezetési stílusok kiválaszthatja ki a sofőr a neki megfelelőt.

A 2 literes erőforrás, kulcs nélkül, gombnyomással indítható, és 7.6 másodperc alatt, már 100km/órás sebességre gyorsítja a gépkocsit. Városi használatnál a start-stop rendszerrel kímélhetjük a környezetet. A parkolást segítő automatikával, gyerekjáték a szűk helyekre való beállás is.

Egy tankolással 1200 kilométert tehetünk meg, biztonságban, és kényelemben a Skoda SuperB-el!

A leginkább felső vezetők részére épített kiváló bérautónkat cégek számára vagy diplomáciai testületeknek ajánljuk tartósbérletbe. Presztízs értéke miatt reprezentatív eseményekre is bérelhető magánszemélyeknek is.

 

RENTAUTO online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.