Hibrid és elektromos autó kölcsönzés

Öntöltő hibrid, plug-in hybrid és elektromos autó bérlés

Válasszon az innovatív "zöld-autóink" közül és tegyen Ön is az egészségesebb környezetért!

Hogyan működnek az öntöltő hibrid bérautóink?

Hibrid bérautóink olyan új, modern technológiára épülő személygépjárművek, ahol két különböző típusú motor összekapcsolásával történik a meghajtás. Azaz egy benzines és egy elektromos motor működik együtt egy nagy kapacitású energiatároló akkumulátor segítségével. A napjainkra már megszokottá váló hibrid technikának köszönhetően az ilyen típusú bérautóinkkal Ön is rengeteg energiát, üzemanyagot takaríthat meg. Mindamellett a lényegesen kisebb károsanyag kibocsátás mellett környezetünket is jobban védjük. 

A Toyota hibrid öntöltő bérautók, a Toyotától megszokott úttörő és maximálisan megbízhatóvá tökéletesített hibrid technológiát használják. A hibrid jármű villany motorjával amíg csak lehet kis sebességgel halad a városban, majd ha nagyobb teljesítményre van szükség, vált a második, hagyományos benzines üzemanyagú motorra, amelyet nagyobb sebességnél is használ például az autópályákon vagy előzés közben. Ilyenkor illetve gurulás és fékezés esetén pedig folyamatosan visszatölti a elektro-motorhoz az akkumulátorokat.

Távlati céljai a hibrid bérautózás terén

Büszkék vagyunk rá, hogy autókölcsönző cégünk a Rentauto jelentős eredményeket ért el a környezetbarát technológiák elterjesztésében az idegenforgalom, turizmus gazdasági területén belül. 

Vállalkozásunk folyamatos fejlesztéseket eszközöl az innovatív és zöld-technológiájú autók használatában, így a következő évek folyamán ügyfeleink is mind több modern típus közül tudnak majd bérelni a legújabb hibrid,- plug-in hibrid és elktromos-hajtású környezetbarát autóink közül. Hosszútávon a hibrid, elektromos, hidrogén üzemmódú és egyéb környzetbarát technológiájú gépjárművek beszerzésével szeretnénk minden autó kategóriában kiszolgálni az utazóközönséget és minden haladó technikára fogékony ügyfelünket.

Addig is béreljen ki Ön is legközelebb egy komfortos és gazdaságos hibrid,- vagy  elektromos autót és élvezze az új vezetési élményt!

 

Autóbérlés rezerváció és információ

United Car Rental Hungary
1st Rent Autókölcsönző Kft.

Hotline 0-24 telefon: +36 30 996 2300
Központi telefon: +36 1 283 8683
Fax-szám: +36 1 209 0604

Internet cím: www.rentauto.hu
E-mail cím: info@rentauto.hu

Főiroda címe: Lurdy Ház Üzletközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Földszint 63. számú üzlet (a Telenor utcájában, a Líra Könyvesházzal szemben)

Személygépjármű,- és minibusz bérlés specialista, budapesti és repülőtéri autókölcsönzés, nonstop rent a car

A Toyota CH-R egy innovatív egyediségű dizájnautó tele a lehető legmodernebb 21. sz.-i megoldásokkal, technológiával, amelyek valaha személyautóba kerültek. Hibrid hajtású divatos crossover autónk automata váltóval bérelhető Budapesten. Nagy élmény lesz kipróbálni!

33 € / NAP-tól

699 € / HÓNAP-tól

A jövő megérkezett! A Tesla Model 3 a világ leginnovatívabb, piacvezető elektromos autója már a Rentauto flottájából is bérelhető! Csúcstechnológiájával szórakoztató vezetési élmény nyújt, hihetetlen gyorsaságával felülmúlja minden riválisa hatótávolságát.

1290 € / HÓNAP-tól

A VW Golf 7-es bluemotion bérautóban megismerheti a kompakt kategória csúcsát. Népszerűségét az erős dízeles turbómotornak, a prémium utastérnek, az ötcsillagos töréstesztnek és a csúcsmodern sofőrsegítő rendszernek is köszönheti.

29 € / NAP-tól

599 € / HÓNAP-tól

Bemutatjuk a legújabb 2019-es Toyota Corolla TS automata hibrid kombi bérautónkat. A Toyota Touring Sports kombija dinamikus és energiatudatos, elektromos-benzines motorja kiváló menetteljesítmény mellett hangtalanul siklik az utakon.

33 € / NAP-tól

699 €  / HÓNAP-tól

A Toyota Yaris hibrid bérautó bármerre vezessen csendben teszi igazán élvezetessé útját. Óriási csomagtere meggyőző, az öntöltő hibrid változatban automata váltós! Vegyes módú csúcstechnológiás hajtásának köszönhetően bérlőinknek is környezettudatos barátja lesz.

25 € / NAP-tól

499 € / HÓNAP-tól

A Toyota Auris Tourer Sports igazi fehér holló, hiszen nagyon kevés hibrid kompakt kombi van a piacon. Ha csendes, környezettudatos és takarékos családi kombi bérautót szeretne automata váltóval, akkor vegye bérbe a Rentauto kínálatából, és élvezze a hangtalan suhanást!

29 € / NAP-tól

679 € / HÓNAP-tól

A Toyota Corolla Touring Sports automata hibrid kombi kölcsönautónk lendületet visz a vezetésbe. A japán autógyártók a vagány futurisztikus formát olyan csúcstechnológiás felszereltséggel ötvözték, mint az adaptív tempomat, elalvás- és sávelhagyás figyelő rendszer

SKODA SUPERB Próbálja ki a legújabb SuperB szedán modellt, hogy Önt is lenyűgözze tudásával ez a királyi belső térrel rendelkező automata váltós turbódízeles vagy plug-in hibrid limuzin. Utazzon business class osztályon! 

37 €  / NAP-tól

819 €  / HÓNAP-tól

Fedezd fel az új Toyota Yaris Cross hybridet - a fiatalos városi élet megújult crossover élményét! Kompakt méret, nagy teljesítmény. Töltsd fel életedet energiával! Az új generációs kis SUV kényelmes és energiatakarékos választás!

33 € / NAP-tól

699 € / HÓNAP-tól

Felső kategóriás hibrid Mercedes E 200 4MATIC EQ Boost 9G-TRONIC szedán autó igényeseknek! Klasszikus német luxusautónkat vállalat vezetők, diplomáciai testületek, reprezentációs célok mellett alkalmakra, sofőrrel esküvőkre, rendezvényekre ajánljuk.

69 € / NAP-tól

1290 € / HÓNAP-tól

A Toyota CH-R hibrid crossover már elérhető kínálatunkban, automata váltós változatban! Próbáljon ki egy formabontóan új autót, amit lehengerlő megjelenése miatt lehetetlen nem észrevenni. Kiváló tejlesítményű hibrid crossover tele innovatív megoldásokkal.