TOYOTA AURIS TOURER SPORTS hibrid autó bérlés (automata váltó!)

Bérautó típusa: Toyota Auris Tourer Sports
Motor kategória: 1800 ccm
Automata váltó: Igen
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:  
Részletes info:

A Toyota Auris Tourer Sports egy igazi technikai különlegesség, amit egyedülálló hajtásláncának és csúcsmodern megoldásainak köszönhet. Menet közben Power mód és ECO mód közül választhat, hogy kihasználja az erős dízel-hibrid minden erejét, vagy emissziómentes üzemre váltson. Az Auris kombi bérautó az alacsony fogyasztás bajnoka. Ebben a hibridben kívül-belül minden a minőségről szól: Elég egyszer beülni, és tudni fogja, miért mondjuk ezt.

A Toyota hibridekről általában

A hibrid autók két különböző meghajtással rendelkeznek: jellemzően benzin- és elektromos motor van bennük. Legelterjedtebb fajtái az enyhén vagy lágy (mild), a teljesen (full), illetve a konnektoros (plug-in) hibridek.

A Toyota a teljesen hibridek kategóriájában kínál nagy választékot, úttörője és piacvezetője a hibrid technológiának: 1969-ben fogott a fejlesztésébe, 1997-től pedig sorozatban gyárt ilyen autókat. Mostanáig már több mint 7 millió hibrid autót dobott piacra, de ami igazán kiemeli az autógyártók közül: a hibridek több mint 80 százaléka Toyota emblémát visel!

A hibrid Toyota Auris TS bérautók több előnnyel is rendelkeznek:

1. Fékezéskor a rendszer mozgási energiából elektromos áramot állít elő, amellyel tölti az akkumulátort. Míg egy hagyományos autó esetében ez az energia a fékberendezésekben hővé alakulva elveszik, egy hibrid autó képes jelentős részben eltárolni, majd később újra mozgási energiává alakítani – ezzel üzemanyagot spórol, egyben a környezetet is kíméli.

2. Amikor nagyobb teljesítményre van szükség – például emelkedőn vagy előzéskor – a két motor egyszerre képes hajtani az autót.

3. Kisebb teljesítményigény esetén az elektromotor önmagában is képes biztosítani a haladáshoz szükséges meghajtóerőt, ezt ráadásul nagyon csendesen és káros anyag kibocsátása nélkül teszi.

Miért válassza a bérléskor a Toyota Auris TS hibridet?

Egy hibrid autó nem kíván speciális ismeretet vagy vezetési technikát, ugyanúgy vezetheti, mint egy hagyományos autót: a rendszer automatikusan összehangolja a két hajtási rendszert, ám ha Ön úgy szeretné, EV üzemmódba kapcsolva kizárólag elektromos hajtással is használhatja (50 km/h sebességig), a Power gomb megnyomásával pedig mindkét motor erejét egyszerre élvezheti. A sport tourer változatnak ráadásul lényegesen nagyobb a csomagtartó kapacitása mint a hasonló 5 ajtós hatchback modelleknek.

Válasszon széles kínálatunkból egy igényeinek leginkább megfelelő hibridet, és élvezze annak minden előnyét!

RENTAUTO online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.