RENAULT MEGANE GRANDTOUR nagy csomagterű bérautó

Bérautó típusa: Renault Megane GrandTour
Motor kategória: 1600 ccm
Automata váltó: Nem
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:  
Részletes info:

Renault Megane bérautó kölcsönözhető hozom-viszem szolgáltatással! Stílusos kialakítású kompakt kölcsönautó légkondicionálóval, kimagasló kényelmi és biztonsági megoldásokkal, nagy helykínálattal. Korlátlan kilométer, kiszállítás repülőtérre, nonstop segítségnyújtás.

 

A Renault Megane Grand Tour kombi, ami hosszútávon is vezet

Egy kis Megane történelem

A Mégane-ok a típus 1995 óta tartó történetében rengeteg változáson ment keresztül. A franciák a modell folyamatos frissítéseikor mindig újat és újat találtak ki, végül mégis a GrandTour kombijuk lett az, ami a legjobban sikerült mind közül. Tetszetős forma, kitűnő vezethetőségi képességek, kimagaslóan alacsony fogyasztás,  extraként pedig ár-érték arányban az egyik legkedvezőbb bérleti díj. 

A Renault Megane Tourer családi nagy csomagtartós wagonja  nagyon sokat változott és előnyére az elmúlt évtizedekben. Az első 1995-ben került le a gyártósorokról majd utána jött egy vérfrissítés és 2003-ban meg is nyerte az év autója díjat. 

Azóta is erősen gondolkodtak rajta a franciák, hogy hogy lehetne még inkább tökéletesíteni ezt a modellt, ezt a sorozatot, mivel lehetne még inkább a vásárló kedvében járni A legújabb generációs Megáne modell pedig nagyon szép kívül és belül is, illetve képes feledtetni ha eddig még valamilyen francia autó nem tette meg azt a nagy FFF szabályt, hogy franciát Fiatot Fordot ne, ez azért manapság már egyáltalán nem igaz! amelyet a Renault Megáne Grand Tour is fényesen bizonyít. 

Az autó előnyei, pratikuma bérlés esetén

Grand Tour, ez az autó igazából az eddigi kombi modellek megnövelt méretű változata, esetünkben már szinte egy felső kategóriás kombi autóról beszélünk hasonló komforttal és méretekkel találkozunk, mint amilyen a korábbi a Laguna volt. Így viszont ez aztán már nem egy olyan rövid kis autó amivel villámgyorsan bárhová be lehet parkolni, de könnyedén megoldhatjuk ezt a problémát az önbeparkolási rendszer üzemmód bekapcsolásával (opcionális felszereltség). Csak meg kell nyomnunk egy gombot és onnantól kezdve az autó már teszi is a dolgát. 

Na, de beszéljünk arról, hogy az autó milyen is kívülről: A ledes első és hátsó alapfények ehhez az autóhoz már helyből  járnak, már messzirő, jellegzetes futurisztikus látványával kiemelik az autót a többi jármű közül Ez az új menetfény design megkülönbözteti autónkat a jelenlegi trendek között is. Az agancsos első fények is jól állnak neki, de igazából hátulról néz ki formabontóan ez a kocsi főként az éjszakai úton. A hátuljára tekintve az autónak egyrészről ez a gyönyörű menetfény ami mindenképpen feltűnik, másrészről pedig az, hogy nyilván hosszú az autó hátulja tehát hatalmas csomagtér kínálattal bővelkedik. Óriási méretű raktér kapacitása négy öt bőrönd számára is elegendő, a hátulsó ülések lehajtásával pedig akár lapraszerelt bútorokat is szállíthatunk könnyedén. Amikor elindulunk az autóval érezhetjük hogy a futómű nagyon kellemesen franciásan csillapít, kicsit olyan dülöngélős, hajókázós, franciásan kényelmes és puha menetélményben lesz vele részünk. 

Ne hezitáljon sokáig a választással, nyaraláshoz, hosszú utazás esetén biztosan jó választás lesz a franciák legújabb, rendkívül szépre sikerült kényelmes nagy kombi autója!

Online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.