VOLKSWAGEN GOLF 7 kölcsönautó bérlés (elektro és Tdi motorral!)

Bérautó típusa:

Volkswagen Golf 7

Motor kategória: 1600 ccm
Automata váltó: manuál és automata váltós opcionális
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:  
Részletes info:

A Volkswagen Golf 7 bérautó nem véletlenül a kompakt kategória csúcsautója: Ötajtós kialakítás, takarékos Bluemotion turbódízel motor, dupla kuplungos váltó, modern vezetősegítő megoldások, tágas belső, mesteri kidolgozottságú utastér, prémium anyaghasználat és remek csomagtartó helykínálat jellemzi. A Volkswagen Golf 7 kölcsönautó minden, amire egy minőségi bérautót kereső csak vágyhat. Bérelhető Budapesten akár hosszútávra, egyéni vagy céges használatra!

Volkswagen Golf 7 - A gazdaságos kompakt!

Akcióban a sokoldalú standard Golf 7-es!

VW Golf - bérautóból is mindig az etalon

A turbodiesel Golf közel fél évszázados történelme során hamar közismert fogalommá vált,
kategóriájának névadója lett.

Rengeteg szakmai elismerést kapott, a szakújságírók szavazatai alapján odaítélt "Az Év Autója" díjat kétszer is megnyerte - második alkalommal éppen a "hetes Golf" -, az új autót választóknál pedig több mint 30 millió alkalommal lett győztes.


VW-Golf-7-city-rent-a-car

 

Vezessen egy belevaló kompakt Volkswagent!

A Volkswagen számára egyrészt presztízskérdés, hogy az éppen aktuális Golf tovább öregbítse a típus hírnevét, másrészt - mivel ez a cég húzómodellje - sok múlik azon, hogy életben tudja-e tartani a legendát. Az első Golf formatervét az a Giorgetto Giugiaro készítette, aki többek között a Vissza a jövőbe című filmtrilógia híres szárnyasajtós DeLorean DMC-12-jének és a Bugatti Veyronnak a formáját is megálmodta.

 

VW-Golf-7-autoberles-main

 

VW Golf VII tdi bluemotion - az autókölcsönzők favoritja

A dizájn annyira telitalálat lett, hogy minden generációváltásnál csak "reszelgettek rajta",
még a legújabb verzión is felismerhetők az ős-Golf arányai és a védjegyévé vált vastag C oszlopai, ám magát az autót minden egyes alkalommal teljesen újratervezték, hogy az mindig kategóriájának meghatározója maradjon.

Ez a rendkívül stabil és megbízható közép kategóriájú autó cégautóként is első osztályú illetve a nemzetközi rent a car vállalatok legfelkapottabb bérautójaként is bizonyít évek óta nap mint nap a Budapest Nemzetközi Reptéren is. Ezt a tényt támasztja alá a United Rentauto ügyfelei és alkalmazottai 100%-os elégedettségi mutatója is. Csatlakozzon Ön is a rajongók széles táborához és vegyen bérbe a reptéri terminálon egy kompakt Golfot és járja be vele korlátlanul az egész országot!

VW-Golf-7-side

 

A Hetes Golf az év autója már a Liszt Ferenc Repülőtéren is kölcsönözhető!

A VW Golf nem az érzelmekre hat, a kamaszok nem is Golfot ábrázoló poszterekkel tapétázzák ki szobájuk falát, de ha Önt észérvek vezérlik az autóválasztásban, akkor egy 7. generációs Golffal tökéletesen nyugodt és elégedett lehet: kompakt méreteihez képest kifejezetten tágas, kényelmes, halk, üzemanyag takarékos* és biztonságos, ráadásul már alapfelszereltséggel sem egy "fapados repülő".

Fő a nyugalom!
A leszállás után nem is kell messzire mennie. Bérelje az új Golfot egyenesen a repülőtéren!
Landolás után vegye igénybe a United Rentauto 24 órás gyors, sorban állás nélküli
reptéri autófelvételi szolgáltatását, hogy percek alatt indulhasson tovább úticélja irányába.

 

Egy hamisítatlan Volkswagen - bérlésre biztos választás

A minőség és a megbízhatóság nem lehet kérdés egy Volkswagen esetében. Béreljen egyet tőlünk akár repülőtéri kiszállítással kedvező áron!
*A BlueMotion dízelmotoros változattal takarékos vezetéssel akár bőven 1000 km feletti táv
is megtehető egyetlen tankolással!

VW-Golf-7-bearuto-enterior

 

Volkswagen modellek tartósbérleti vállalati megoldások személyre szabottan

Válasszon a rugalmasan alakítható hosszútávú személygépjármű bérleti megoldásainkat
új típusú VW gépjárműveinkre!

A hosszútávú lízing díjak minden hónapban könnyedén számontarthatók, kamat,- és árfolyam kockázat nélkül kiszámítható és elszámolható költséget jelent vállalkozása számára.

Flottakezelő cégünk vállalja autóparkja havi szintű üzemeltetését, az autók karbantartását, a biztosítási díjak folymatos befizetését, a szezonnak megfelelő téliesítést (téli gumik cseréjét, a fagyálló folyadék fokolását stb.) és a 0-24 órás, folyamatos asszisztenciát az általunk bérbeadott autókra:

Levesszük válláról a céges autói ügyintézésével járó terheket, bízza autóflottája üzemeltetését egy megbízható, évtizedes múlttal rendelkező üzleti partnerre!

Információért keressen elérhetőségeinken online

Jó utat kívánunk Önnek a Rentauto Budapest!

Online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.