OPEL Grandland X városi crossover családi autó szabadidő terepjáró

Bérautó típusa: OPEL Grandland X városi crossover
Motor kategória: 1600 ccm
Automata váltó: Nem
Légkondícionáló: Igen
Autó kapacitás:  
Részletes info: Bérelje ki és mindent megtalál ebben a lenyűgöző és izmos formájú és kivételesen biztonságos szabadidő autóban, amire szüksége lehet a napi vagy hosszabb útjai során! Ismerje meg a praktikum és a stílus nagyszerű találkozását!

Opel crossover a javából!

A Grandland X az Opel nagyobbik szabadidőautója, amely kellő helyet kínál akár egy hosszabb családi utazáshoz is. Semmilyen tekintetben nem ígér és nem is nyújt olyat, amitől elakadna a lélegzetünk, viszont egy nagyon korrekt, megbízható autó – igazán könnyű megszeretni. Kívül-belül visszafogott dizájn jellemzi, tervezésénél a funkcinalitás volt a fő szempont – ahogy ezt az Opeleknél már megszokhattuk. 

A Grandland X-et jó vezetni

A futómű hangolása ideális kompromisszumot kínál kényelem és úttartás tekintetében, a 130 lóerős dízelmotor dinamikusan mozgatja az autót, és ahogy az egy dízelmotortól elvárható, nyomatékban gazdag, valamint kedvező fogyasztást biztosít. 

Foglaljon helyet a Grandland X-ben!

Sallangmentes, jó minőségű funkcionális beltér fogadja kellemes tapintású anyagokkal. Ha Önt is idegesítik a menük mélyére bújtatott hétköznapi funkciók, akkor imádni fogja, hogy ebben az autóban gombokkal és egyéb kezelőszervekkel vezérelheti azokat. Az ülések hosszú távon is kényelmesek, a hatékony zajszigetelés pedig kifejezetten csendessé teszi az utasteret - a hidegindítástól eltekintve a beszűrődő motorhang alapján fel sem fog tűnni Önnek, hogy dízelautóban ül. Felhőtlen nyugalmáról fejlett biztonsági rendszer gondoskodik, amelyet az Euro NCAP ötcsillagos értékeléssel minősített.

Online ajánlat / foglalás kérés

(Kérjük alaposan ellenőrizze!)

(pontos cím és kapucsengő / repülő járatszám)

(külföldi használat esetén)

(egyéni kérések, stb.)

(díjtalan a Szolgáltatások menüben)

Ide kattintva tekinthető meg: Adatvédelmi nyilatkozat.