Terepjáró jeep pick up 4X4 suv bérbeadó

Terepjáró, Jeep, Pick up, 4X4, SUV jármű bérlés

Összkerék meghajtású SUV autó bérlés a nehéz utakra. Abban az esetben ahol már a hagyományos személygépjárművek már nem alkalmasak a rossz terepviszonyok leküzdésében, ott a legpraktikusabb közlekedési eszközt egy összkerekes, strapabíró SUV terepautó jelentheti.

Amennyiben Önnek szüksége lenne a hegyi terepeken vagy a csúszós utakon egy megbízható, biztonságos jeep, szabadidő vagy pick up terepjáróra forduljon hozzánk és vegye kölcsönbe valamelyik offroad autónkat.

 

Milyen célra érdemes a dzsip kategóriájú autóinkat igénybe venni?

 • Outdoor csapatépítő kaland túrákra, expedíciós kirándulásokhoz, barlangászathoz,
 • Extrémsport tevékenységekhez: síeléshez, hegymászáshoz, mountain bike versenyekhez
 • Munka célra: építési,- vagy egyéb terepmunkákhoz, vadászatokra.

Szabadidő allroad autóinkkal lényegesen könnyebben tud eljutni majd a nehezen járható útszakaszokra, a kapcsolható,- vagy az állandó hajtás révén nem lesz többé gond a csúszós budai emelkedőkön való hazajutás sem. A United Autókölcsönző napi,- és havi bérlésbe kínálja kitűnő terepjárási adottságokkal rendelkező, jól felszerelt 4X4-es gépjárműveit, amelyek a sáros, járhatatlan hegyi szakaszokon is állni fogják a strapát.

 

Négykerékmeghajtású jeep kategóriás bérautóink:

Dízeles vonóhorgos pick up-ok:

 • Nissan Navara
 • Ford Ranger
 • Toyota Hilux

Szabadidő dízel "utcai" terepjárók:

 • Kia Sportage
 • Opel Antara
 • Chevrolet Captiva
 • Dodge Nitro
 • Hyundai IX55
 • Cherokee Jeep Laredo
 • BMW X3

Egyes bérautóink vonóhoroggal is felszereltek!

Legújabb városi crossover egyterűink:

Kérje akciós, egyedi árajánlatainkat!

 

Autóbérlés rezerváció és információ

United Car Rental Hungary
1st Rent Autókölcsönző Kft.

Hotline 0-24 telefon: +36 30 996 2300
Központi telefon: +36 1 283 8683
Fax-szám: +36 1 209 0604

Internet cím: www.rentauto.hu
E-mail cím: info@rentauto.hu

Főiroda címe: Lurdy Ház Üzletközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Földszint 63. számú üzlet (a Telenor utcájában, a Líra Könyvesházzal szemben)

Személygépjármű,- és minibusz bérlés specialista, budapesti és repülőtéri autókölcsönzés, nonstop rent a car

A Toyota CH-R egy innovatív egyediségű dizájnautó tele a lehető legmodernebb 21. sz.-i megoldásokkal, technológiával, amelyek valaha személyautóba kerültek. Hibrid hajtású divatos crossover autónk automata váltóval bérelhető Budapesten. Nagy élmény lesz kipróbálni!

33 € / NAP-tól

699 € / HÓNAP-tól

A Suzuki Vitara 4WD 1.4 turbo szabadidőautó a céltudatos és modern sofőrök igazi útitársa. Barátkozz meg akár egy hosszú- hétvégi bérlésre a több funkciós cross-over városi terepjárónkkal, amely össz-kerék meghajtásával a nehéz terepviszonyokat és időjárási körülményeket is könnyedén veszi. 

33 € / NAP-tól

729 € / HÓNAP-tól

Foglaljon helyet a legújabb Opel Grandland X-ben! A Grandland az Opel legnagyobb szabadidőautója, amely kellő helyet kínál akár egy hosszabb családi utazáshoz is. Ahol a stílus és a praktikum találkozik. Legújabb crossover autónkat az egész család imádni fogja.

33 € / NAP-tól

699 € / HÓNAP-tól

Kíváncsi egy új kalandra? Fedezze fel az új MokkaX-et! Kiváló felszereltségű városi szabadidő autónk divatos formájával és terepjárós megjelenésével eddig Xtrán elnyerte minden bérlőnk elégedettségét! Próbálja ki az új Opel MokkaX-et külföldre vagy belföldre a Rentauto-nál!

26 € / NAP-tól

569 € / HÓNAP-tól

Béreljen ki egy igazi nagy-medvét! A Skoda Kodiaq-ban mindenki megtalálja a számítá-sát. Hatalmas szabadidőautó, amely megfelelő lehet diplo-matáknak, üzletembereknek, sokgyerekes családok-nak egyaránt. Automata, 7 üléses változatban is bérelhető már!

55 € / NAP-tól

1199 € / HÓNAP-tól

Kis-kompakt méretű, olcsó díjszabású városi crossover autó bérbeadás Budapesten a Lurdy Ház Bevásárlóközpontban. Béreljen légkondicionált crossover kölcsönautót, amivel mindig öröm a vezetés!

26 € / NAP-tól

569 € / HÓNAP-tól