Vissza

Bérelje ki a legújabb 2019-es Skoda Octavia combi tdi autónkat. Az Octavia estate kombi modellje nemcsak egy közkedvelt középvezetői cégautó, hanem hatalmas csomagtere révén ideális választás lehet sok bőrönddel és csomaggal utazóknak, családoknak egyaránt.

39 € / NAP-tól

799 €  / HÓNAP-tól

Bemutatjuk a legújabb 2019-es Toyota Corolla TS automata hibrid kombi bérautónkat. A Toyota Touring Sports kombija dinamikus és energiatudatos, elektromos-benzines motorja kiváló menetteljesítmény mellett hangtalanul siklik az utakon.

33 € / NAP-tól

699 €  / HÓNAP-tól

Az Opel Zafira Tourer autóink praktikusak, tágasak és nagyszerűek a legjobban vezethető 7 személyes minivanek közé tartoznak, ráadásul az új Opel motorral még  a működési költségeket is a minimális szinten tudjuk tartani.

33 € / NAP-tól

699 € / HÓNAP-tól

A Renault Megane GrandTour-t kényelmes futómű, pontos és gyors váltó, hatalmas csomag- és utastér, valamint ötcsillagos törésteszt jellemzi. Ha családi útra indulna, nyugodtan patt-anjon be a karakteres megjele-nésű Renault Megane kombi-ba, nem fogja megbánni!

26 € / NAP-tól

569 €  / HÓNAP-tól

A Toyota Auris Tourer Sports igazi fehér holló, hiszen nagyon kevés hibrid kompakt kombi van a piacon. Ha csendes, környezettudatos és takarékos családi kombi bérautót szeretne automata váltóval, akkor vegye bérbe a Rentauto kínálatából, és élvezze a hangtalan suhanást!

29 € / NAP-tól

679 € / HÓNAP-tól

Foglaljon helyet a legújabb Opel Grandland X-ben! A Grandland az Opel legnagyobb szabadidőautója, amely kellő helyet kínál akár egy hosszabb családi utazáshoz is. Ahol a stílus és a praktikum találkozik. Legújabb crossover autónkat az egész család imádni fogja.

33 € / NAP-tól

699 € / HÓNAP-tól

Élvezze a vezetést a masszív és biztonságos (5 csillagos törésteszt!) Ford Focus kombi TDI dízelmotorjával! Nem véletlen, hogy ez az autó nemcsak megjelenésének évében, de ma is kitörő népszerűségnek örvend magánszemélyek és cégek körében egyaránt!

29 € / NAP-tól

679 € / HÓNAP-tól

Ha igazán nagy kombit keres, akkor érdemes az új Fiat Tipo bérlés mellett döntenie. Az autó belső tere másfél méter széles, így akár öt felnőtt is kényelemesen elfér benne. A csomagtér még bővítés nélül is 550 literes! Ha sok csomaggal utazna, ez a kombi nagy hasznára lesz.

26 € / NAP-tól 

569 € / HÓNAP-tól

A Toyota Corolla Touring Sports automata hibrid kombi kölcsönautónk lendületet visz a vezetésbe. A japán autógyártók a vagány futurisztikus formát olyan csúcstechnológiás felszereltséggel ötvözték, mint az adaptív tempomat, elalvás- és sávelhagyás figyelő rendszer

A Volkswagen Touran bérelhető mikrobusz az, aminek szeretné: Ha akarja, egyterű személyautó, ha akarja, egy hét személy számára kényelmes utazást biztosító minibusz. Ha sok csomaggal utazna, érdemes a mikrobusz bérlésnél maradnia!

33 € / NAP-tól

699 € / HÓNAP-tól

Az Opel Astra J kombi bérautót prémium szintű anyaghasználat, letisztult megjelenés és biztos úttartás jellemzi. Ezt egészíti ki a remek felszereltség, amibe beletarto-zik a tempomat, és a manuális klíma is. Kölcsönözhető ingye-nes kiszállítási szolgáltatással!

26 € / NAP-tól 

569 € / HÓNAP-tól

A Volkswagen Passat Variant egy vérbeli "puttonyos" kombi: bár jellemző rá a dinamikus megjelenés, a hatalmas csomagteret nem áldozták be a sportos külső érdekében. Sikerült eltalálni a tökéletes összhangot, így egy kiváló dízeles kombit élvezhet 603 literes csomagtér társaságában.

Opel Astra K hosszú csomagtartós családi kombi - Év autója díj, példás vezetést segítő rendszer, LED mátrix fényszórók, remek kényelmi megoldások (pl. ajtónyitás távirányítóval, beállítható a csomagtér ajtó nyitásmagassága stb.), kényelmes futómű. Röviden: Érdemes bérbe venni!

A Skoda Rapid kombi bérautó 1.6-os tdi dízelmotorral és sima járású hajtásláncokkal teszi élménnyé a vezetést. Fiatalos megjelenésű családi autó, amely akár 1400 literesre bővíthető csomagtérrel rendelkezik.

A Skoda Fabia kombi egy jól átgondolt autó, ami remek szolgálatot tesz a családosoknak. A rendszeretők imádni fogják a logikusan kialakított, ergonomikus vezetői környezetet, a klíma, az 530 literes csomagtér és az érintőkijelzős fedélzeti rendszer pedig garantáltan az utasok kedvére lesz.

A rendkívül tágas Ford Focus kombi felsőbb kategóriákat idéző megjelenéssel hívja fel magára a figyelmet, és az autóban ülve is van okunk az elégedett mosolyra: a magasabb kategóriákra jellemző elektronika sok hasznos vezetést segítő megoldást kínál.

A Renault Scénic 1996 óta egyet jelent a tökéletes családi autóval. Érthető, hogy miért adtak el ebből a kompakt egyeterűből több mint 5 millió példányt. Nagyfokú menetkomfort, óriási belső, jól variálható csomagtér és ötcsillagos törésteszt jellemzi az autót.

A Renalut Clio Grandtour kombi egy dinamikus vonalakkal csábító, hatalamas csomagterű személyautó. Praktikus családi kombi, amelyben a család minden tagja kényelmesen elfér, és remek multimédiás felszereltséggel teszi élvezetessé az utazást.

Az Opel Astra H Caravan kombi egy praktikus és megbízható családi autó. A nagy csomagtér tényleg NAGY, hiszen bővítve akár 1600 literes rakteret kapunk. Ebben a bérautóban akár öten is kényelmesen elférnek, az i-re a pontot pedig az ötcsillgos törésteszt teszi fel.

A Toyota Verso kényelmes, kompakt egyterű bérautónk remek helykínálattal, 5 vagy 7 személyes változatban tartósbérleti konstrukcióban is kölcsönözhető. Béreljen családi nyaralásra, vagy akár próbálja ki egy hétvégére, nem fog csalódni!

30 € / NAP-tól

669 € / HÓNAP-tól

A Fiat Doblo Panorama MultiJet diesel egy kisteherautó alapjaira épített bőséges térkínálattal rendelkező nagy családi egyterű autó sokkal-sokkal jobb vezetési élményt nyújt, mint amire elsőre számíthat.

29 € / NAP-tól

649 € / HÓNAP-tól

Kis-kompakt méretű, olcsó díjszabású városi crossover autó bérbeadás Budapesten a Lurdy Ház Bevásárlóközpontban. Béreljen légkondicionált crossover kölcsönautót, amivel mindig öröm a vezetés!

26 € / NAP-tól

569 € / HÓNAP-tól