Vissza

BMW 320D TOURING ESTATE AUTOMATIC 7 illetve 8 fokozatú automata váltóval szerelve, a legújjabb sportos és egyben praktikus típusok állnak Ügyfeleink napi,- és tartós kölcsönzésére. Bérelje ki akár az ünnepi időszakra ezt a nagy csomagtérrel rendelkező családi prémium dízeles autót, megfizethető áron!

37 €  / NAP-tól

819 €  / HÓNAP-tól

Bérelje ki a legújabb 2019-es Skoda Octavia combi tdi autónkat. Az Octavia estate kombi modellje nemcsak egy közkedvelt középvezetői cégautó, hanem hatalmas csomagtere révén ideális választás lehet sok bőrönddel és csomaggal utazóknak, családoknak egyaránt.

39 € / NAP-tól

799 €  / HÓNAP-tól

Ford Mondeo - non-stop bérelhetõ Ford limuzin a legjobb kondíciókkal, akciós hétvégi opcióval vagy kiszállítással akár otthonába vagy Budapest, Bécs repülő-terekre is. Prémium típus így kimagasló vezetési élményt nyújt, beltere tágas, pénztárca-barát fogyasztása turbodizel motorral szerelve alacsony.

37 €  / NAP-tól

819 €  / HÓNAP-tól

CHRYSLER PT CRUISER -  Nem mindennapi amerikai csodabogár! Garantáltan minden szem rá szegezõdik ha a látóhatáron feltūnik egy PT Cruiser! Természetesen automata váltóval szerelt autók, kellemes ülésekkel és extravagáns formatervezés.

37 €  / NAP-tól

819 €  / HÓNAP-tól

SKODA SUPERB Próbálja ki a legújabb SuperB szedán modellt, hogy Önt is lenyűgözze tudásával ez a királyi belső térrel rendelkező automata váltós turbódízeles vagy plug-in hibrid limuzin. Utazzon business class osztályon! 

37 €  / NAP-tól

819 €  / HÓNAP-tól

A VW Arteon Coupé prémium kategóriás autónk egy kivételes jármű, amely ötvözi a sportos eleganciát és a prémium minőséget az innovatív és modern formatervezéssel. Egyedülálló komfort élmény magas szintű technológiával párosul.

99 € / NAP-tól

1.799 € / HÓNAP-tól