Prémium luxusautó bérlés, felső-kategória

Prémium és luxusautó bérlés

Kölcsönözzön elegáns luxus autót, exkluzív márkákat napi, havi és tartósbérleti díjak mellett.

A felsőkategóriás, prémium vagy luxus személyautóinkat mindazon ügyfeleink számára ajánljuk, akik lényegesen kényelmesebben szeretnének utazni egy hosszú, akár külföldi út során illetve egy exkluzív megjelenésű autóval szeretnének megjelenni üzleti tárgyalásaikon.

 

Kölcsönözzön elegáns luxus autót, exkluzív márkákat napi, havi és tartósbérleti díjak mellett

A felsőkategóriás, prémium vagy luxus személyautóinkat mindazon ügyfeleink számára ajánljuk, akik lényegesen kényelmesebben szeretnének utazni egy hosszú, akár külföldi út során illetve egy exkluzív megjelenésű autóval szeretnének megjelenni üzleti tárgyalásaikon.

A nagyobb kategóriájú és elegánsabb, kitűnő felszereltségű business-class Audi, Mercedes és BMW autóink természetesen főszereplői lehetnek esküvőknek, családi,- baráti programoknak, de bérlőink gyakorta igénybe veszik csapatépítő tréningre és filmforgatásokra is a hosszú amerikai szedán vagy a férfias megjelenésű SUV, terepjáró autóinkat is.

Igény szerint kiváló minőségű prémium autóinkhoz angolul beszélő sofőrt is tudunk biztosítani, aki akár 24 órában is az Ön rendelkezésére tud állni.

Egyedi, akciós árajánlatainkért forduljon bizalommal belvárosi ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségeinken.

 

Autóbérlés rezerváció és információ

United Car Rental Hungary
1st Rent Autókölcsönző Kft.

Hotline 0-24 telefon: +36 30 996 2300
Központi telefon: +36 1 283 8683
Fax-szám: +36 1 209 0604

Internet cím: www.rentauto.hu
E-mail cím: info@rentauto.hu

Főiroda címe: Lurdy Ház Üzletközpont
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Földszint 63. számú üzlet (a Telenor utcájában, a Líra Könyvesházzal szemben)

Személygépjármű,- és minibusz bérlés specialista, budapesti és repülőtéri autókölcsönzés, nonstop rent a car

A Toyota CH-R egy innovatív egyediségű dizájnautó tele a lehető legmodernebb 21. sz.-i megoldásokkal, technológiával, amelyek valaha személyautóba kerültek. Hibrid hajtású divatos crossover autónk automata váltóval bérelhető Budapesten. Nagy élmény lesz kipróbálni!

33 € / NAP-tól

699 € / HÓNAP-tól

BMW 320D TOURING ESTATE AUTOMATIC 7 illetve 8 fokozatú automata váltóval szerelve, a legújjabb sportos és egyben praktikus típusok állnak Ügyfeleink napi,- és tartós kölcsönzésére. Bérelje ki akár az ünnepi időszakra ezt a nagy csomagtérrel rendelkező családi prémium dízeles autót, megfizethető áron!

37 €  / NAP-tól

819 €  / HÓNAP-tól

A jövő megérkezett! A Tesla Model 3 a világ leginnovatívabb, piacvezető elektromos autója már a Rentauto flottájából is bérelhető! Csúcstechnológiájával szórakoztató vezetési élmény nyújt, hihetetlen gyorsaságával felülmúlja minden riválisa hatótávolságát.

1290 € / HÓNAP-tól

Béreljen ki egy igazi nagy-medvét! A Skoda Kodiaq-ban mindenki megtalálja a számítá-sát. Hatalmas szabadidőautó, amely megfelelő lehet diplo-matáknak, üzletembereknek, sokgyerekes családok-nak egyaránt. Automata, 7 üléses változatban is bérelhető már!

55 € / NAP-tól

1199 € / HÓNAP-tól

SKODA SUPERB Próbálja ki a legújabb SuperB szedán modellt, hogy Önt is lenyűgözze tudásával ez a királyi belső térrel rendelkező automata váltós turbódízeles vagy plug-in hibrid limuzin. Utazzon business class osztályon! 

37 €  / NAP-tól

819 €  / HÓNAP-tól

A VW Arteon Coupé prémium kategóriás autónk egy kivételes jármű, amely ötvözi a sportos eleganciát és a prémium minőséget az innovatív és modern formatervezéssel. Egyedülálló komfort élmény magas szintű technológiával párosul.

99 € / NAP-tól

1.799 € / HÓNAP-tól

Felső kategóriás hibrid Mercedes E 200 4MATIC EQ Boost 9G-TRONIC szedán autó igényeseknek! Klasszikus német luxusautónkat vállalat vezetők, diplomáciai testületek, reprezentációs célok mellett alkalmakra, sofőrrel esküvőkre, rendezvényekre ajánljuk.

69 € / NAP-tól

1290 € / HÓNAP-tól