OPEL CROSSLAND X
- városi crossover kölcsönzés -

CITY SUV - CROSSLANDX!

Kompakt crossover bérautó SUV dizájnnal


Opel Crossland szabadidőautó, divatterepjáró kölcsönzés


Opel Crossland X: - Szabadidő kivételes kényelemben


Legyen szó városról vagy terepről, a hangulatos Opel Crossland X-szel az első osztály kényelmében indulhat útnak. Ismerje meg az életérzést, amit csak egy SUV nyújthat, és élvezze a tágas, kényelmes belső teret és csúcsminőségű interiőr elemeket!
Az Opel Crossland X igazi szabadidő-terepjáró, ami nagy hatásfokú motorjaival, kivételes rugalmasságával, kategóriavezető innovációival és erőt sugárzó SUV megjelenésével bármire készen áll.

Szép, szebb, Opel Crossland X - Tökéletes bérautó az élen járó stílus kedvelőinek

Az egyedülálló formatervezésnek köszönhetően egy olyan kölcsönautó társaságát évezheti, ami nagyszerűen illeszkedik a városi élethez: Esztétikus, elegáns, mégis praktikus és sportos.
A Crossland X egy német precizitással megalkotott városi crossover, ami szofisztikált, ugyanakkor dinamikus formatervezésével tűnik ki a tömegből.

Páros utazás crossover bérautóval - Bérelhető Opel Crossland X


Nem számít, hogyan alakul a napja, a Crossland X crossoverben mindennek talál helyet

Autókölcsönzés során fontos szempont lehet a sokoldalú, tágas tárolóhely, főleg akkor, ha valaki szabadidő autó bérlésén gondolkodik. A Crossland X egy kompakt crossovereket meghazudtoló, 410 literes, 1255 literre bővíthető csomagtérrel rendelkezik, amellyel kategóriaelső rakteret nyújt bérlőjének. A mozgatható, osztottan lehajtható hátsó ülések számtalan kényelmes lehetőséget kínálnak a bepakolásra.


Tágas csomagtér Opel Crossland X Budapesten bérelhető autónkban fotó


Szabadidős kényelem kompromisszumok nélkül - Komfortos bérautó családi utakra is!

Az Opel Crossland X tágas, komfortos utasteret biztosít az egész családnak, kompakt mérete pedig nagyban segíti a kényelmes parkolást. Ergonomikus, tizenhat beállítási iránnyal rendelkező ülései garantálják, hogy az utasok mindig kipihenten, hátfájás nélkül érjenek célba. Sőt, a SUV-okra jellemző megemelt ülések remek kilátást biztosítanak az út során.

Ez a városi crossover az ösztönös kezelhetőség élményét nyújtja vezetőjének, öt- vagy hatsebességes manuális, vagy hatfokozatú automata váltóval. Élvezze a nyugodt utazást egy rendkívül megbízható szabadidő autóval!

Biztos, ami biztos: Béreljen szabadidő terepjárót csúcstechnológiás biztonsági megoldásokkal!

A 180°-os panoráma tolatókamerának köszönhetően tolatás vagy parkolás közben is tiszta kilátás várja, az autó félautomata parkolóasszisztense pedig szinte teljesen önállóan áll ki a parkolóhelyről.

A vezetésben további segítséget jelent a szemmagasságban elhelyezett kijelző, amelyről minden fontos adatot leolvashat, miközben továbbra is az utat figyeli.

Az intelligens, automatikus vészfékezési rendszernek köszönhetően maximális biztonságban vezethet: Olyan gyalogosok és járművek észlelésére is képes, akiket Ön esetleg nem venne észre.

Az állandó biztonságot szolgálják a LED fényszórók is, amelyek 30%-kal világosabbak a standard halogén izzóknál. Így biztosítanak megfelelő fényviszonyokat minden vezetési helyzethez.


Az Opel Crossland X bérelhető szabadidő terepjáró utastere

Felsőkategóriás navigáció és a legmodernebb csatlakozási lehetőségek

A kényelmes és gyors utazást a csúcskategóriás, felhasználóbarát navigáció támogatja: színes érintőképernyővel és hangvezérlési lehetőséggel segít könnyen tájékozódni.

iOS vagy Android rendszerű okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja az R 4.0 IntelliLink Infotainment rendszerhez, így vezetés közben is használhatja készülékét anélkül, hogy az elvonná a figyelmét.

Élvezetes takarékosság - Gazdaságos crossover bérlés Budapesten A Crossland X alacsony fogyasztású, környezetbarát motorokat kínál benzines és dízel változatban is. A modern dízelmotor 17 literes AdBlue tartályának köszönhetően alacsony károsanyag kibocsátás mellett teszi rendkívül gazdaságossá az autózást.

Az EcotecR motorok segítenek az üzemanyag-fogyasztás csökkentésében és a károsanyag kibocsátás alacsonyan tartásában. A gazdaságos és hatékony működésben az áramvonalas kialakítás és a kis ellenállású kerekek is segítenek.

Válasszon biztonságos, kényelmes és innovatív crossovert kínálatunkból! Az Opel Crossland X az Ön bérautója, ha páros utazásra indulna, illetve kis -vagy közepes családnak tervez utazást. Belföldi utakhoz és szomszédos országokba is remek választás!

Fontos tudni: Ha az autóbérlő önhibáján kívül üzemképtelenné válna a kölcsönautó, akkor a lehető leghamarabb, díjmentesen szállítunk ki egy csereautót a megadott címre.


Opel Crossland X innovatív gazdaságos szabadidőautó


Az autó elérhetőségével, díjszabásával, hosszútávú bérlésével kapcsolatban, kérjük érdeklődjön az alábbi elérhetőségeinken.

További olcsó és kis fogyasztású autóink részletek itt:


Gazdaságos és biztonságos utazást kíván a RentAuto Autókölcsönző Csapata

Rentauto logo

Hotline telefon: +36-30-99-62-300
Központi telefon: +36/1-283-86-83
Fax-szám: +36/1-209-06-04
Internet cím: www.rentauto.hu
E-mail cím: info@rentauto.hu
Főiroda címe: LURDY HÁZ - ÜZLETKÖZPONT
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Földszint 63. üzlet (a LÍRA Könyváruház utcájában)